18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 22. – 23. juli 2023

Leanders Luringer tager på den store weekend-rundtur med internationale venskabskampe, irsk pokalfodbold og finsk fodbold på menuen.

Foto: IMAGO / PA Images

Leanders Lette – søndag d. 23. juli kl. 15:00

Portlaoise – Skerries: Skerries til odds 1,50 ved bet365*
Irland, FAI Cup

Irsk pokalfodbold, hvor der skal være stor forskel på Portlaoise fra femtebedste række og Skerries fra den fjerdebedste række.

Portlaoise endte næstsidst i Leinster Senior League 1A sidste sæson med fem sejre i 26 kampe og et pointsnit på 0,77. Holdet har ikke spillet irsk pokalbold i nyere tid og skal op mod et Skerries-mandskab, som blev nummer 4 i den fjerdebedste række i sidste sæson med et pointsnit på 1,80 og som i 2018 var oppe mod Waterford fra den bedste række og tabte hæderligt med 1-4 i en kamp, hvor det stod 1-2 fem minutter før tid.

Portlaoise fik store øretæver mod de bedste hold i den femtebedste række sidste sæson, mens Skerries omvendt havde den næstbedste defensiv i den fjerdebedste række.

Fin værdi i udesejren her.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 22. juli kl. 17:30

Jeunesse D’Esch – Swift Hesperange: Dobbeltchance Jeunesse D’Esch eller uafgjort til odds 2,60 ved bet365*
Venskabskampe, Europa

Her kan der for alvor være jackpot at hente ved at gå mod Swift Hesperange. De luxembourgiske mestre spillede CL-kvalifikationskamp så sent som i onsdags mod Slovan Bratislava og måtte se sig besejret med 1-3 sammenlagt.

Lørdag spiller Swift så TO træningskampe. En i Bruxelles mod Anderlecht, og en i Esch mod Jeunesse D’Esch fra den lokale, luxembourgiske liga.

I sagens natur må Swift forventes at tage til Bruxelles med en stærk trup, hvilket efterlader en voldsomt broget skare, som skal udfordre Jeunesse D’Esch, som godt nok kun blev 7’er i den luxembourgiske liga og var 34 point efter Swifts komplet suveræne mestre, men som i sagens natur må formodes at være langt tættere på Swifts nummer 18-28 i truppen.

Desuden overgår Swift til Conference League, hvor man allerede tirsdag skal spille kamp i Wales mod TNS, så alt i alt er det voldsomt svært at se denne perifære venskabskamp have nær så stor betydning for Swift som den bør have for Jeunesse D’Esch, som har vundet 5-0 mod bundholdet Hostert og yderligere fået 2-2 mod Fola Esch i deres første to testkampe i sæsonen.

Spilbar ned til kan være endnu bedre her end antaget, men vi holder den konservativt med tanke på, at der ikke er tilgængelig info på, hvilket hold Swift præcis sender til de respektive testkampe.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – lørdag d. 22. juli kl. 16:00

HJK – Ilves: HJK vinder og under 2,5 mål i kampen til odds 3,20 ved bet365*
Finland, Veikkausliga

HJK Helsinki har travlt med CL-kvalifikationen, og spiller 1. kamp mod Molde allerede 72 timer efter slutfløjtet i ligakampen mod Ilves. Man kommer fra forlænget spilletid så sent som i onsdags mod Larne i Nordirland og er altså rigeligt spændt for lige for tiden.

I Veikkausliigaen er man fire point efter førende SJK med en kamp mere spillet, så kravet er sejr her for, at man ikke bliver distanceret unødvendigt med en halv sæson igen.

Formen er dog ikke imponerende for tiden med seks pointtab i de sidste otte kampe, og den offensive del af spillet halter gevaldigt med kun seks mål i føromtalte otte kampe sammenlignet med 18 mål i sæsonens første otte kampe.

Man får stadig en klar favoritværdighed hjemme på kunstgræsset på Bolt Arena mod Ilves, for gæsterne har det også svært og er uden sejr syv kampe i træk, hvor man til gengæld har fået seks uafgjorte kampe. Ude mod de to andre tophold i rækken fra SJK og KuPS har Ilves tabt med 0-1 begge gange, mens man har et decideret kompleks på udebane mod HJK med to uafgjorte og 13 nederlag i 15 opgør spillet mellem 1994 og 2022.

Gå efter cruise control sejr til HJK på enten 1-0 eller 2-0 som udfaldet her dækker over.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar