18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 19. – 20. august 2023

Australien er velbesøgt i denne udgave af Leanders Luringer med både Kvinde VM-finale på australsk grund og en fidus fra de lavere rækker i australsk herrefodbold. Luringerne runder af med et smut til skotsk fodbold og en velbetalt udgave af Leanders Listige.

Foto: Steve Christo / AFP

Leanders Lette – søndag d. 20. august kl. 12:00

England – Spanien: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,50 ved bet365*
Kvinde VM, Finale

VM-finale for kvinder mellem to af Fodboldeuropas giganter, hvor det er svært at forestille sig højt tempo og rendyrket målfest mellem to hold, der kender hinanden nærmest ud og ind.

Holdene spillede EM-kvartfinale mod hinanden så sent som for et år siden, hvor det endte 1-1 i ordinær tid og 2-1 til England på hjemmebane, mens endnu et møde i Norwich til Arnold Clark Cup endte 0-0 i februar 2022.

Selvom begge hold har leveret overbevisende offensive præstationer hidtil, er der tale om syvende kamp på under en måned for begge mandskaber, og med det indbyrdes kendskab og tidligere, målfattige opgør in mente, bør der være en teske af værdi i at gå efter maksimalt to scoringer i den ordinære spilletid.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – lørdag d. 19. august kl. 13:30

Rangers – Morton: Begge hold scorer til odds 3,25 ved bet365*
Skotland, Liga Cup

Programplanlæggerne har ikke været flinke ved Rangers, som blot 80 timer inden en afgørende CL-playoff kamp mod PSV Eindhoven skal i aktion i ottendedelsfinalerne i den skotske Liga Cup.

Her er holdet gjort til gigantiske favoritter mod Greenock Morton fra den næstbedste række, som endte et point fra andenpladsen i sidste sæson og som har fået en glimrende start på 23/24-sæsonen med fire sejre i seks kampe og en voldsom offensiv produktion på 16 scorede mål i seks gældende kampe i sæsonen.

Rangers havde en lignende kamp sidste sæson, oven i købet hele seks dage inden en Europa League-kamp mod armenske Alashkert, og her vandt man med 3-1 over Queen of the South fra den tredjebedste række. Denne gang bydes man altså på mærkbart bedre modstand, og træner Michael Beale må alt andet lige rotere så kort tid inden en vigtig CL-kval kamp.

Både værdi i en form for handicap-spil på Greenock, eksempelvis +2,5 Asian Handicap til 1,75, men vi prøver dristige odds 3,25 på, at gæsterne kommer på tavlen sammen med hjemmeholdet.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 2,75)

Leanders Langskud – lørdag d. 19. august kl. 07:00

Avondale – Bentleigh Greens: Uafgjort eller Bentleigh Greens til odds 3,40 ved bet365*
Australien, Victoria Premier League

Sidste grundspilsrunde i den victorianske Premier League, hvor det allerede nu ligger fast, at Avondale vinder grundspillet foran South Melbourne. De to kvalificerer sig direkte til Final4, hvor holdene 3-6 duellerer om de sidste to pladser.

Den sportsligt ubetydelige kamp for Avondale bør gøre, at træner Zoran Markovski giver en række profiler et tiltrængt hvil inden semifinalekampen om to uger. Hele syv spillere er startet mindst 22 af sæsonens 25 kampe, og der er absolut ingen grund til at få skader eller dumme røde kort i en kamp mod trængte Bentleigh Greens fra bunden af rækken.

Gæsterne ligger til nedrykning efter kun 15 point i 25 kampe, men redder sig, hvis man får et bedre resultat end Moreland City, som ligger over stregen med 16 point, mens også North Geelong er med i trekampen om redning på sidstepladsen med 14 point.

Bentleigh Greens har dog vist mælrkbar fremgang de sidste otte runder, hvor man har hentet seks point med en hæderlig målscore på 7-12. Mod andre tophold som South Melbourne og Melbourne Knights har Bentleigh holdt kampene tætte og kun været bagud med en enkelt pind i minut 85, men er endt med at lukke mål ind i de døende minutter.

Avondale har vist sårbarhed med tre pointtab i de sidste seks runder, alle godt nok på fremmed grund, men rent motivationsmæssigt står gæsterne klart stærkest og skal altså bruge et resultat for at have nogen chance for redning.

På den baggrund må 3,40 på X2-udfaldet prøves.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar