18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 18. – 19. marts 2023

Der er dårlig stemning i vente på adskillige stadions denne weekend. Benjamin Leander fokuserer på kortfest i tre betændte opgør.

Foto: Scanpix

Leanders Lette – lørdag d. 18. marts kl. 15:30

Hoffenheim – Hertha: Over 3,5 kort til odds 1,48 ved Unibet*
Tyskland, Bundesliga

Hoffenheim har ramt bunden af Bundesligaen efter en gennemført horribel stime på syv nederlag i træk og to point ud af 42 mulige siden den seneste sejr på udebane mod Schalke for over fem måneder siden.

Frustrationerne spidser til for Sinsheim-mandskabet, som senest mod Freiburg fik seks kort og Ózan Kabak udvist. Spillere som Kevin Vogt (8 kort), Kevin Akpoguma (8), Dennis Geiger (7) fra karantæne tilbagevendte Christoph Baumgartner (5 kort) og vinter-signingen John Brooks (3 kort i 5 kampe) bør alle være i fare for at ryge i bogen her.

Hertha Berlin er i bedring med syv point i de sidste fem kampe, men er stadig en del af bundkampen. På fremmed græs har man været fuldkommen værgeløse og tabt syv på stribe, og hovedstadsholdet spiller også friskt til med hele syv spillere som har modtaget mindst fire kort i sæsonen.

I et direkte nedrykningsopgør bør dommer Frank Willenborg få travlt. 15 af den 44-åriges 17 kampe denne sæson på tværs af alle turneringer er gået over 3,5 kort, og to kampe med Hertha er endt med hhv. otte og fem kort, mens den enlige kamp med Hoffenheim endte med fire kort, heraf et gult rødt.

Forholdsvis svært at se færre end fire kort her.

Spil Leanders Lette til odds 1,48* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 19. marts kl. 14:30

Ajax – Feyenoord: Over 4,5 kort til odds 1,98 ved Unibet*
Holland, Eredivisie

Ærkefjendeopgør og guldbrag. De tre ord kunne være analyse nok, men fem kort i Ajax-Feyenoord ligner et af weekendens markant bedre spil.

Feyenoord var godt nok i aktion torsdag aften, men brugte ikke ret mange kræfter på at maltraktere Shakhtar Donetsk 7-1. Holdet er tre point foran Ajax i Eredivisie og kan tage et vigtigt skridt mod det blot andet mesterskab siden 1999.

Kampene mellem de tre traditionelle tophold fra Ajax, PSV og Feyenoord har været intense denne sæson. Det omvendte opgør i Rotterdam havde otte gule kort, fem af dem allerede efter 55 minutter, mens Feyenoord-PSV sidste måned havde syv gule og et direkte rødt.

Sidstnævnte blev dømt af Hollands højest rangerede dommer Danny Makkelie, og han står også i spidsen for rivalopgøret i Amsterdam søndag.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne, og derfor bør der blive fuld gang under kedlerne fra alle involverede søndag eftermiddag i den hollandske hovedstad.

Spil Leanders Listige til odds 1,98* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – søndag d. 19. marts kl. 15:00

Troyes – Brest: Over 5,5 kort i kampen til odds 3,20 ved Unibet*
Frankrig, Ligue 1

Bundbrag i Frankrig, hvor dårlig form hos begge mandskaber bør sørge for et højt spændings- og tændingsniveau hos begge mandskaber.

Især gæsterne fra Troyes er gået fuldkommen i stå efter et fint 2022 og står i 2023 noteret for seks point i 12 kampe, hvoraf de fire af dem kom i de første to kampe. Brest har omvendt kun slået den absolutte bundprop fra Angers i 2023 i ligaregi og er kun over stregen grundet bedre målscore end Auxerre, som dog har hentet seks point på Brest de sidste fem runder og nu for alvor truer med at sende Brest under stregen.

Det omvendte opgør var drama for alle pengene med to straffespark, selvmål, fire gule og et direkte rødt kort, og selvom dommer Florent Batta er blandt de mere besindige i Ligue 1, har han også kun dømt et direkte bundbrag mellem de seks mandskaber, der alle har under 1 point i snit. Det var i Auxerre-Brest, hvor det endte med otte kort, hvor de seks af dem var uddelt allerede inden der var spillet en time.

Slet ikke så lang vej til seks kort her som oddsene indikerer.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Inspireret af din gennemgang af Troyes-Brest har jeg taget et rødt kort i kampen til odds 5.00 hos Betinia 🙂

    Tak for en god artikel.

Skriv et svar