18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 14. – 16. januar

Benjamin Leander fokuserer på fodboldens verden i kampene fredag og lørdag, hvor vi skal en tur forbi hollandsk og engelsk sekundafodbold.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 15. januar kl. 16:00

Middlesbrough – Reading: 1-tallet til odds 1,50 ved bet365*
England, Championship

Reading slikker sårene efter et par forfærdelige kampe, hvor man først røg ud af FA Cuppen mod Kidderminster fra den sjettebedste række, mens midtugen så bød på en 0-7 øretæve af voldsomme dimensioner mod Fulham.

Spørgsmålet er, om Veljko Paunovic’ tropper mentalt er klar til en hård udekamp mod Middlesbrough, men uanset om er klar eller ej, virker Boro som det mærkbart bedre hold pt.

Chris Wilders tropper har 13 point i de sidste fem kampe med 7-1, og Wilder selv har maksimumpoint i fem kampe mod “The Royals”, så odds 1,50 på hjemmesejren er faktisk spiseligt.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,42)

Leanders Listige – fredag d. 14. januar kl. 20:00

FC Emmen – Helmond Sport: Emmen -1,5 (AH) til odds 1,98 ved bet365*
Holland, Eerste Divisie

Helmond var ekstremt decimerede i årspremieren mod bundproppen Dordrecht, men det var stadig skuffende, at man tabte 1-2 til rækkens suverænt dårligste hold.

Pga. skader og corona var Helmond reduceret til en trup på blot 15 spillere mod tilladte 23, og efter 5 minutter gik kantspilleren Houttequiet oven i købet i stykker. Det efterlader træner Willy Boessen med en papirstynd trup, som får det rigtig svært på udebane mod Emmen.

Fredagens værter er med helt fremme i oprykningsstriden og á point med Excelsior på den direkte, oprykningsgivende andenplads. Man vandt sikkert med 2-0 over Den Bosch i årspremieren og har fordel af en hurtig kunstgræsbane hjemme på De Oude Meerdijk, der ikke lider under vejrforholdene i januar. Her har holdet vundet seks ud af syv mulige siden september måned, og med et 0-1 nederlag til Helmond i den omvendte kamp burde der være ringe chancer for, at de undervurderer de svækkede gæster.

Overlegen sejr til hjemmeholdet giver god mening her.

Spil Leanders Listige til odds 1,98* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 16. januar kl. 14:00

Gambia – Mali: X’et til odds 3,30 ved LeoVegas*
Africa Cup of Nations, Gruppe F

Nok er Mali favoritter til opgøret her, men krydset er alligevel saftigt betalt med tanke på, at begge hold med overvejende stor sikkerhed er videre til 1/8-finalerne via en pointdeling.

Gambianerne møder Tunesien i sidste runde, mens Mali har gruppens nemmeste kamp mod Mauritanien og bør kunne vinde gruppen via en sejr dér.

Meget fornuftigt odds på pointdelingen

Spil Leanders Listige til odds 3,30* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar