18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 12. – 13. august

Benjamin Leander disker op med norsk målfest, går mod en flok irere med tunge rejseben og prøver til sidst et spekulativt langskud mod et PSG-hold i forfald.

Foto: IMAGO / Steve McMay

Leanders Lette – lørdag d. 12. august kl. 16:00

Sandefjord – Molde: Begge hold scorer til odds 1,57 ved bet365*
Norge, Eliteserien

Molde floppede fælt på Færøerne mod solstrålehistorien fra KI og endte med at tabe 1-2 i en sjusket og slap præstation, hvor man smed en 1-0 føring og nu står med et ubehageligt pres på sig inden returopgøret mod færingene allerede tirsdag aften.

En udebanetur til naturgræs belagte Sandefjord bør derfor være en irriterende distrahering for gæsterne, som dog kun er ni point efter Bodø/Glimt i toppen med en kamp i hånden og derfor ikke kan tillade sig at dumme sig, hvis guldkampen skal åbnes igen.

Af samme grund er det ikke svært at forestille sig lidt af en vilde vesten affære på Release Arena i Sandefjord, for værterne har sluppet håndbremsen den sidste måned og vundet to og tabt to med den opsigtsvækkende målscore 12-12! Altså et snit på SEKS scoringer pr. kamp.

Sandefjord-træner Hans Erik Ødegaard har haft det tungt mod Molde i de fem opgør han har fået mod Aker-klubben siden 2021 – 0 point af 15 mulige, men til gengæld scoringer mod Molde i fire ud af fem opgør.

Mål fra begge sider ligner en oplagt forestilling med tanke på Moldes prioriteringer i Europa oppe over.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 13. august kl. 19:30

Derry – Dundalk: Dundalk +0,5 (AH) til odds 2,50 ved bet365*
Irland, Premier League

Derry City skal på klubbens længste udebanetur nogensinde, når man tager den udmarvende tur på 5.300 kilometer vestpå til Kostanay i Kasakhstan for at møde Tobol i Conference League-kvalifikationen. Derry går fra banen klokken 22 lokal tid torsdag aften og får altså uendelig lidt hviletid inden man allerede klokken 18:30 søndag lokal tid skal i ilden mod Drogheda i den hjemlige liga.

Derry har haft den store luksus af kampfri mellem begge hidtidige Europa-matchups mod HB Torshavn og finske KuPS, men denne gang er der ingen kære mor, og derfor må Ruadhri Higgins’ tropper ventes at være mere slidte end vanligt inden mødet med et gæstende hold i klar fremgang.

Drogheda ligger stadig i den ubehagelige ende af Premier League i Irland, men har kun tabt to af de seneste otte kampe i alle turneringer, og i begge kampe har man været i position til point inden man blev ramt af et direkte rødt kort, som ændrede kampens forløb. Det er ikke mere end fire runder siden, at man flot spillede 0-0 mod det suveræne førerhold fra Shamrock Rovers, og Drogheda vandt endda med 1-0 sidst de gæstede Brandywell Stadium i Londonderry.

Selvom Drogheda må undvære karantæneramte Evan Weir i forsvaret, skal Drogheda stadig være et soleklart værdispil til de nuværende priser, som det er meget svært at forestille sig står fast, når først markedet bliver opmærksom på Derrys opslidende kamp i Kasakhstan torsdag aften.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,30)

Leanders Langskud – lørdag d. 12. august kl. 21:00

Paris Saint Germain – Lorient: Lorient vinder 1. halvleg til odds 7,00 ved bet365*
Frankrig, Ligue 1

Det sejler i Paris Saint Germain, hvor Kylian Mbappé forlængst er meldt uønsket, og hvor rygterne denne midtuge også er gået på, at man ønsker Neymar og Marco Verratti ud af klubben. Det er farvel til topscorere, anførertyper og kulturbærere, og samtidig har der også verseret historier om, at nyligt udpegede Luis Enrique allerede overvejer sin fremtid som cheftræner i klubben efter hele håndteringen af Kylian Mbappe-sæbeoperaen.

Det åbner for et spændende spil på Lorient, der så sent som i april måned sejrede med 3-1 på Parc des Princes og som har oprustet pænt for nogle af de mange hundrede millioner kroner, man har scoret på salgene af Enzo Le Fee og Teremas Moffi.

Hvis man havde fløjtet Ligue 1 af efter 45 minutter af sidste sæson, havde Lorient ligget 6’er i Ligue 1, bla. fordi man scorede 29 af 52 mål i 1. halvleg, og med tilstandene i Paris lige for tiden er det ikke svært at forestille sig en nervøs start fra et hjemmehold med mange nye og mange ubekendte.

Sats derfor på fræk pauseføring til gæsterne til skyhøje syv gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 7,00* (spilbar til 6,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar