18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 1. – 2. oktober 2022

Leanders Luringer drager på togt til Finland, Japan og Spanien for at finde weekend-fiduser.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 1. oktober kl. 14:00

PIF Pargas SJK Akatemia: SJK Akatemia til odds 1,65 ved Nordicbet*
Finland, Ykkönen

PIF Pargas er forlængst rykket ned i den tredjebedste finske række, og holdet ligner bare et, som vil have overstået de sidste to runder uden specielt stor interesse for, om det bliver 0,1 eller 3 point.Det er blevet til undervældende 9 nederlag på stribe, og holdet er sikre på at ende sidst i Ykkönen.

Den luksus har SJKs andethold ikke, for de kan endegyldigt sikre sig en ny sæson i Finlands bedste række. Formen er fin med syv point i de sidste tre kampe, og det er ikke mere end to måneder siden, at man pryglede PIF med 4-0 på eget græs, ligesom man tidligere på sæsonen vandt med 2-0 på samme arena som på lørdag eftermiddag.

Motivation og klasse gør, at 1,65 på 2-tallet er i overkanten.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,53)

Leanders Listige – søndag d. 2. oktober kl. 07:00

Zweigen Kanazawa – Okayama Fagiano: Okayama -0,5 (AH) til odds 1,98 ved bet365*
Japan, J2 League

I Japans næstbedste række bør der være enorm motivationsforskel i opgøret mellem Kanazawa og Okayama. Hjemmeholdet har med fire runder tilbage 12 point til nedrykning og en 22 mål bedre målscore end nedrykningstruede Grulla Morioka, mens man til gengæld også har 14 point til den opryknings playoff-givende sjetteplads, hvilket efterlader holdet med absolut intet at spille for. Efter en god start med syv sejre i de første 16 runder har man blot vundet fire af de sidste 22 kampe, og det alle mod hold udenfor top10 i ligaen.

Nu møder man et Okayama-mandskab, der ligger 3’er i rækken med 5 point op til Yokohama FC på den direkte, oprykningsgivende andenplads. Okayama kommer i flot form med otte sejre i de sidste 10 kampe og råder også over rækkens vicetopscorer i brasilianske Tiago Alves, som har nettet 16 gange i alt og seks gange i de sidste syv kampe.

Okayama smadrede Kanazawa med 5-1 i det omvendte opgør og bør også være soleklare favoritter her. Flot betaling med næsten dobbelt op på den logiske udesejr.

Spil Leanders Listige til odds 1,98* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – lørdag d. 1. oktober kl. 21:00

Villarreal B – Burgos: 0-0 til odds 9,00 ved bet365*
Spanien, LaLiga2

Burgos er i gang med at sætte uofficiel verdensrekord for mindst målrige sæsonstart nogensinde. Efter syv kampe har holdet 11 point og en målscore på… 2-0! Holdets ene mål er endda scoret på straffespark, og selvom man møder et målrigt Villarreal-reservehold, så bør der være chance for endnu en målfattig affære.

Villarreal er nemlig blevet ramt af en kedelig nyhed om, at holdets suveræne topscorer Sergio Lozano, er ude med en knæskade. Lozano har haft sidste eller næstsidste fod på hele syv af Den Gule Ubåds reservers 12 sæsonscoringer og bliver voldsomt savnet i front, især fordi vicetopscorer Pablo Iniguez har været ude siden august måned, hvulket efterlader Diego Collado som eneste mand i Villarreal B-truppen med mere end én sæsonscoring.

Selvom Villarreal B er oprykkere fra den tredjebedste række har man opbygget en stærk hjemmebane, hvor man ikke har tabt i syv måneder, men Burgos vil med statsgaranti følge sæsonens voldsomt defensive plan og næppe satse voldsomt undervejs.

Ni gange pengene på sæsonens sjette 0-0’er til Burgos må og skal forsøges.

Spil Leanders Langskud til odds 9,00* (spilbar til 7,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


1 kommentar

Skriv et svar