18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens kampe 2. juli 2023

Leanders Luringer går eksotisk til værk med to landskampe og en amerikansk hedebølgekamp i weekendens tre spilforslag.

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

Leanders Lette – lørdag d. 1. juli kl. 18:00

Georgien U21 – Israel U21: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,70 ved bet365*
U21 EM, Kvartfinale

Højest overraskende kvartfinale mellem værtsnationen fra Georgien og sensationen fra Israel, som blev 2’er i en gruppe med England, Tjekkiet og Tyskland.

Begge hold har haft forcerne i defensiven indtil videre – Georgien med 2-0 mod Portugal, 1-1 mod Holland og 2-2 mod Belgien i tre kampe, hvor værtsnationen alle gangene har været underdogs. Nu står man i en uvant situation som forhåndsfavoritter, hvor man i testkampene op til havde det svært mod små nationer som Letland (1-0) og Cypern (2-0)

Israelerne kommer fra tre målfattige kampe med 1-0 over Tjekkiet, 0-2 mod England og 1-1 mod Tyskland, ligesom begge afgørende kval-kampe mod Irland endte 1-1 og 0-0.

Holdene testede sig mod hinanden i november, hvor israelerne vandt med 2-1 efter 0-0 ved pausen.

Med en vild semifinaleplads på spil, må vi forvente henholdende og nervøst spil, så under 2,5 mål i de ordinære, 90 minutter ligner et solidt spil til prisen.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – søndag d. 2. juli kl. 04:30

Las Vegas Lights – Tampa Bay: Under 2,5 mål til odds 1,90 ved bet365*
USA, USL Championship

Ulidelig varme hærger det vestlige USA i disse tider, hvor der på trods af forholdsvis sen kickoff 19:30 ventes over 40 grader på Cashman Field i Las Vegas ved kampstart.

Hjemmeholdet har haft en tung sæsonstart med ni point i de første 15 kampe, og offensiven er den næstmindst scorende blandt de 24 hold i Øst- og Vest-divisionen i USAs næstbedste række. Ingen spiller har scoret mere end to gange, og det er svært at se holdet komme hamrende ud mod et velkørende Tampa Bay-hold natten til søndag dansk tid. Omvendt har defensiven været i bedring den seneste måneds tid, hvor holdets fire nederlag i træk har været på 0-1, 0-2, 1-2 og 1-2, senest med et 0-1 nederlag ude til Louisville, som er helt på niveau med gæsterne fra Tampa Bay.

Gæsterne tager til gengæld en lang tur fra øst til vest, hvor temperaturen i Las Vegas er over 10 grader varmere end i St. Petersburg, Florida, hvor Tampa Bay holder til. Da man var i El Paso forrige udekamp blev det 1-1 i en chancefattig affære, ligeledes i varme rammer, og selvom man er offensivt varme med 11 mål i de sidste fem kampe, kan man sagtens komme til kort her i meget specielle rammer.

Gå efter få mål i smeltediglen i gamblingmekkaet.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – lørdag d. 1. juli kl. 00:30

Martinique – Panama: X’et til odds 4,50 ved bet365*
Gold Cup, Gruppe C

Voldsomt odds på et kryds mellem Martinique og Panama, der vil garantere begge hold en plads i Top2 i Gruppe C inden sidste kamp i den kommende midtuge.

Panama slog Costa Rica med 2-1 i åbningskampen, mens Martinique vandt med samme cifre mod El Salvador. Det efterlader begge hold med et fremragende udgangspunkt inden sidste kamp, hvor Panama får favoritrollen mod El Salvador, mens Martinique godt nok bliver underdogs mod Costa Rica, men med uafgjort mod Panama kan nøjes med X nærmest uanset hvilket udfald der kommer i Costa Rica mod El Salvador. Et nederlag mod Panama vil i langt højere grad komplicere processen.

Holdene mødtes i efteråret i to Nations League-kampe, hvor Panama godt nok vandt med 5-0 hjemme i Panama City, mens Martinique til gengæld var bundsolide i det omvendte opgør og fik 0-0 på eget græs. Nu spiller man på neutral grund i New Jersey, og Martinique er langt fra nogen dårlig nation med otte spillere fra det franske ligasystem og yderligere tre fra østeuropæiske ligaer som Tjekkiet og Ungarn samt den schweiziske liga.

Alt for stor favoritværdighed til Panama her.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar