18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe den 28. – 29. maj 2022

Leanders Luringer fokuserer på den næstbedste spanske række, milliard-kampen fra Wembley og et nedrykkeropgør fra den danske 1. division i weekendens spilforslag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 29. maj kl. 17:30

Huddersfield – Nottingham Forest: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,67 ved LeoVegas*
England, Championship Oprykningsfinale (Spilles på Wembley)

De sidste to sæsoner har oprykningsfinalen i Wembley haft maksimalt 1,60 på under 2,5 mål, så det virker voldsomt, at vi får foræret et par ører højere når Huddersfield og Nottingham Forest mødes i kampen om de hundredevis af millioner kroner og en Premier League-billet til næste sæson.

I de to indbyrdes opgør i Championship endte det med udesejre på 1-0 til Huddersfield og 2-0 til Nottingham, ligesom Huddersfield i forrige sæson under Carlos Corberan som manager vandt med 1-0 og 2-0 i 20/21-sæsonen, hvor Nottingham dog havde først Sabri Lamouchi og siden Chris Houghton som manager.

Alt i alt har otte af de sidste 10 finaler dog været med maksimalt to scoringer i ordinær tid, og med tanke på den mængde nerver, der er hos begge hold, er det kun logisk at gå efter endnu en målfattig neglebider søndag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,67* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – søndag d. 29. maj kl. 20:00

Alcorcon – Eibar: Eibar vinder og holder nullet til odds 2,20 ved bet365*
Spanien, Segunda Division

Sidste runde i den spanske Segunda Division, hvor Eibar skal vinde for at have skæbnen i egne hænder i forhold til at nuppe en La Liga billet. Krydser holdet kun er man afhængige af, at Valladolid ikke vinder deres meget overkommelige hjemmekamp mod Huesca, men heldigt for Eibar er modstanderne Alcorcon fra dumpepladsen i rækken.

Nok fik Alcorcon sensationelt uafgjort mod Almeria på udebane i sidste runde efter en flot indsats, men det ændrer ikke på, at Alcorcon har været miserable mod de otte tophold i rækken med mindst 1,5 point i snit pr. kamp, hvor søndagens værter har hentet miserable to ud af 45 mulige point med en målscore på 7-29 og otte af de 13 nederlag uden selv at score.

Topscorer Xisco Jimenez er stadig ude med skade, så Borja Valle og Jorge Zarfino er de eneste spillere i hele Alcorcon-truppen som har scoret mere end to sæsonmål, så her skal både motivation og klasse gøre det for Eibar, som tilmed også spiller for selve ligatitlen og altså på ingen måde kan bruge uafgjort til ret meget. Til gengæld risikerer man næppe ret meget offensivt når først føringen eventuelt kommer i hus, så her skal 2,20 på sejr til nul være markant bedre end de 1,40 på almindelig sejr

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – lørdag d. 28. maj kl. 14:30

Esbjerg -Jammerbugt: Begge hold scorer og over 3,5 mål i kampen til odds 3,00 ved LeoVegas*
Danmark, 1.division Nedrykningsspil

To hold med tunge hjerter mødes på Blue Water Arena lørdag eftermiddag, men med tanke på hvor vigtige point der var på spil mellem holdene i de fire indbyrdes bundopgør i sæsonen og det facit, at det endte med otte mål i tre kampe gør, at det er svært ikke at se en rendyrket sommerkamp mellem EfB og Jammerbugt.

Gæsterne har bøvlet med økonomien det meste af sæsonen, men har sluttet underholdende af siden nedrykningen og vandt sæsonens sidste hjemmekamp med 3-2 over Fremad Amager. Den kamp kostede til gengæld skade til den defensive midtbanespiller Ikene og karantæne til forsvarsdirigent Ismael Sidibe, ligesom Esbjerg også mangler Kevin Conboy efter rødt kort i skæbnekampen mod Fremad Amager.

Jammerbugt har hele fire af ni kampe med begge hold scorer og over 3,5 mål i nedrykningsspillet, mens tallet for Esbjerg er tre, så til tre gange indsatsen er det værd at gå efter en Vilde Vesten-kamp med masser af offensiv underholdning i en sportsligt ubetydelig affære.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar