18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe den 24. – 26. juni 2022

Champions League på Island, chilensk pokalbold og japansk ligabold. Kloden rundt med Leanders Luringer giver for alvor god underholdning denne weekend.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 26. juni kl. 23:30

Coquimbo – Melipilla: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,82 ved Marathonbet*
Chile, Pokal (0-0 i første opgør)

Første opgør mellem Melipilla fra den næstbedste række og Coquimbo fra den bedste chilenske række var lidt af en ørkenvandring med 0-0 på måltavlen og 0,30 mod 1,15 i Expected Goals i en voldsomt undervældende kamp, hvor begge hold lå under 75 i pasningsprocent.

Det er svært at se returopgøret blive en kavalkade af festlige angreb, for trods favoritværdighed til Coquimbo fra den bedste række, er hjemmeholdet i formmæssig krise med fire nederlag i træk i ligaen og en næstsidsteplads i tabellen. Derfor er det langt fra sikkert, at man kommer i stærkeste opstilling, og hvis man hviler topscorer Joe Abrigo, som har stået for 10 af holdets 18 scoringer i ligaen og som IKKE spillede første kamp mod Melipilla, så kan man nemt være i problemer.

Melipilla har seks ud af ni udekampe i 2022 under 2,5 mål i alle turneringer og har ingen spillere i truppen, som har scoret mere end tre ligamål i 16 kampe i den næstbedste række.

Gå derfor efter en nervøs affære, hvor der bør være et godt stykke vej til tre scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,82* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – fredag d. 24. juni kl. 21:30

Inter D’ Escaldes – Vikingur Reykjavik: Inter D’Escaldes under 0,5 mål til odds 2,00 ved betfair*
Champions League, Preliminary Round (spilles på Island)

Der var en verden til forskel i præstationerne fra Inter D’Escaldes og Vikingur Reykjavik i de to semifinaler i Preliminary Round. Inter kneb sig videre med 2-1 over upåagtede La Fiorita fra San Marino, mens Vikingur startede som underdogs mod Levadia Tallinn, men i løbet af dagen var favoritter på oddset og endte med en nådesløs 6-1 udradering af esterne.

Det er islændingene som har fordel af hjemmebane i finalen i deres vante rammer, og derfor er det også kun fair, at Vikingur er 1,15 favoritter i kampen her. Til gengæld giver det ikke meget mening, at de skal give dobbelt op for at holde nullet, for den defensive struktur er aldeles glimrende og bør kunne holde de aldrende andorranere fra voldsomt mange store chancer.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – søndag d. 26. juni kl. 11:00

Yokohama FC – Albirex Niigata: Uafgjort til 3,42 ved Marathonbet*
Japan, J2 League

Ægte topbrag mellem nummer 1 og 2 i J-League 2, hvor meget lidt bør skille holdene ad. Det var ikke tilfældet for en måned siden, da Albirex i det omvendte opgør legende let vandt med 3-0 hjemme, hvor et mål efter 27 sekunder vendte kampforløbet helt på hovedet.

Yokohama har blot et enkelt nederlag hjemme i hele 2022, og stillingen har artet sig så belejligt, at Albirex holder førstepladsen med 46 point ved uafgjort, Yokohama går på 44, mens Vegalta Sendai inden deres hjemmekamp mod Yamagata har 40 point, og derfor vil Yokohama holde Sendai-mandskabet bag sig i tilfælde af uafgjort.

Der er stadig 22 runder tilbage, men når der samtidig loves op mod 30 grader ved kickoff og kraftig vind med vindstød op mod 13-15 meter i sekundet på det intime og vidt åbne Mitsuzawa Stadion med plads til 15.000 tilskuere, borger det for en lige kamp, hvor prisen på uafgjort alt andet lige må være et par øre for høj.

Spil Leanders Langskud til odds 3,42* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar