18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 30. – 31. juli 2022, del 2

Benjamin Leander rykker en ekstra afgang med fidusflyveren ind i anledning af EM-finale for kvinder og Community Shield på Wembley. Sidste stop på turen er skotsk opgør mellem Celtic og Aberdeen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 31. juli kl. 18:00

England kvinder – Tyskland kvinder: 1. halvleg ender uafgjort til odds 2,10 ved Nordicbet*
EM for kvinder, Finale

The Final Countdown! England og Tyskland spiller finale på Wembley, og meget taler for en jævnt lige kamp, hvor englænderne får det knebne favoritprædikat på grund af hjemmebanefordelen.

England havde uafgjort i deres tætteste kamp hidtil mod Spanien, hvor det stod 0-0 til pause og hvor hjemmebane-darlings’ne var bagud indtil minut 84, mens Tyskland i semifinalen mod Frankrig også havde 1-1 til pause. Begge hold har blot lukket et mål ind ved slutrunden, og i de to indbyrdes opgør mellem holdene ved Arnold Clark Cup dette forår og en venskabskamp i 2019, stod det også uafgjort ved pausen i begge opgør.

Spil Leanders Lette til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Listige – søndag d. 31. juli kl. 17:30

Celtic – Aberdeen: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,37 ved bet365*
Skotland, Premiership

Alle tre indbyrdes opgør mellem Celtic og Aberdeen endte med scoringer fra begge hold og mindst tre fuldtræffere i sidste sæson, og det er svært at se tendensen stoppe, når holdene mødes på Parkhead søndag.

Celtic har mere eller mindre beholdt mandskabet fra sidste sæson, og testkampene har ikke været med ret stærkt defensivt fokus via resultater som 3-3 mod Rapid Wien, 4-2 mod Banik, 2-2 mod Blackburn og Legia og så 2-0 mod Norwich i sidste test.

Aberdeen har spillet fire Liga Cup-gruppespilskampe med nydelige 12-0 i målscore, men dog også mod lavere rangerende modstand i alle tilfælde. Man har blot fået tre uafgjorte og tabt 14 på udebane mod Celtic siden man vandt 1-0 på Parkhead i maj 2018, så her lugter det af scoring fra begge mandskaber og mindst tre scoringer i opgøret, mest naturligt med sejr til storfavoritterne fra Celtic på 2-1, 3-1 eller lignende.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,15)


Leanders Langskud – lørdag d. 30. juli kl. 18:00

Liverpool – Man. City: Under 1,5 kort i ordinær tid til odds 3,05 ved Mr. Green*
England, Community Shield (spilles i Leicester)

Tre af de sidste fire Community Shield-finaler er endt med maksimalt et enkelt gult kort i ordinær spilletid, hvilket sådan set giver fin mening i og med, at ingen er interesseret i, at der går slagtekvæg i den i det, der reelt set er en glorificeret træningskamp inden sæsonstart.

Finalen mellem Manchester City og Leicester sidste år havde også kun et gult kort efter 86 minutter inden dommer Paul Tierney måtte give dobbelt-gult til City i en kamp, han ikke ledede voldsomt overbevisende.

På lørdag dømmer rutinerede Craig Pawson, der har for vane at køre med relativt få kort i de store kampe. FA Cup-finalen mellem Chelsea og Liverpool blev kørt med sølle én advarsel i maj, ligesom City mod Chelsea i februar endte med kun to kort.

På den baggrund er det fristende at gå efter maksimalt et enkelt kort i ordinær tid til over tre gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,05* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar