18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 5. – 6. november 2022

Farvel til Superettan, farvel til brasiliansk Serie B og goddag til kort-amok i hollandsk guldkamp. Leanders Luringer til weekenden er klar.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 6. november kl. 22:30

CRB – Bahia: Under 2,5 mål til odds 1,53 ved Marathonbet*
Brasilien, Serie B

Bahia er 98% sikker på oprykning til Serie A næste sæson – det kræver blot uafgjort mod CRB eller at man maksimalt taber med to mål mere end hvad Vasco da Gama taber med til Ituano.

Derfor bør holdet også komme til udekampen mod CRB med samme defensive udgangspunkt som hele den øvrige sæson, hvor hele 29 ud af 37 kampe er endt under 2,5 mål.

Man skal op mod et CRB-hold, som er sikker på at ende i feltet mellem nummer ni og 11 i tabellen og som selv kommer fra en dræbende kedelig 0-0’er ude mod allerede nedrykkede Brusque.

Meget svært at se andet end en langgaber af en kamp, der bare skal overstås for Bahia uden at tage nogle risici.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – søndag d. 6. november kl. 16:45

Ajax – PSV: Over 4,5 kort til odds 2,05 ved Unibet*
Holland, Eresdivisie

Gode chancer for uvenskab i den hollandske guldduel mellem Ajax og PSV, hvor Ajax er et point foran, men med en kamp i hånden.

De seneste fire opgør mellem holdene inden denne sæson hed 4,4,5 og 5 kort, men i Super Cup-finalen i august fik følelserne frit spil med voldsomme otte gule kort og et direkte rødt kort. Det ville være mærkeligt, hvis ikke der skulle byttes en hård tackling eller to fra det opgør, og selvom kompetente Danny Makkelie er i spidsen for opgøret, er der ikke lang vej til mindst fem kort her.

Direkte rødt kort tæller for to. Gult/rødt kort tæller for tre.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,91)


Leanders Langskud – lørdag d. 5. november kl. 17:00

SkövdeDalkurd: Over 5,5 mål til odds 7,50 ved Unibet*
Sverige, Superettan

Dalkurd skal skabe et af de større mirakler i svensk fodbold, men missionen er ikke så kompliceret endda. Östersund skal slå Norrby hjemme med mindst mulig margin, og så skal Dalkurd vinde med mindst seks overskydende mod ude mod Skövde.

I sagens natur er der mindre end 1% sandsynlighed for, at det sker, men Dalkurd kan ikke gøre andet end at gå offensivt til værks fra allerførste fløjt, og det mod et Skövde-hold, som endegyldigt mistede chancen for opryknings-playoff sidste weekend med et sløjt nederlag til Örgryte fra bunden af rækken.

Dalkurd kommer fra en stærk 5-2 sejr over Jonköping og kom ud af oktober med en voldsomt underholdende målscore på 11-11 for fem kampe, hvoraf den seneste kamp mod Jonköping stod 3-2 ved pausen.

Skövde er ikke nær så målrige, men har intet at spille for og kommer næppe til at trække kampen ned i tempo i forhold til hvad Dalkurd kommer med af formål.

3-1 til Dalkurd i det omvendte opgør, og kommer Skövde først foran med et par stykker, kan Dalkurd også gå helt ned og skabe mulighed for at Skövde går målamok i sidste hjemmekamp.

Mindst seks mål i kampen må prøves under de specielle omstændigheder.

Spil Leanders Langskud til odds 7,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar