18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 30. april – 1. maj 2022

Leanders Luringer starter fidusflyveren og tager en Nordirland-Portugal-Skotland-rundtur for at finde weekendens bedste fodboldtips

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 30. april kl. 16:00

Linfield – Coleraine: Linfield vinder til odds 1,57 ved Nordicbet*
Nordirland, Mesterskabsspil

Sidste runde i Nordirland, hvor der er kæmpe gyser mellem Linfield og Cliftonville. Linfield fører med 80 point, mens Cliftonville lurer et point bagude. Der er flere penge i nordirsk fodbold end nogensinde før, så der tales om et af de vigtigste mesterskaber i nyere tid.

Heldigvis for Linfield møder holdet sjetteplacerede Coleraine, som er 29 point efter Linfield og ikke har gjort det voldsomt imponerende mod de fire tophold fra Linfield, Cliftonville, Glentoran og Crusaders, som alle har hjemtaget mindst 20 sejre i sæsonen. I 15 indbyrdes opgør mod top4 har Coleraine vundet tre, spillet fire uafgjorte og tabt otte, og holdet er sikre på at ende som nummer seks i mesterskabsspillet med kommende playoff-kampe om at komme i Conference League.

Selvom Coleraine-manager Oran Kearney har haft pænt styr på modparten David Healy i 21 indbyrdes opgør med fem sejre, otte uafgjorte og otte nederlag, skal motivation og klasse i den grad tale for Linfield her. Hjemmesejren er faktisk pænt prissat

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – lørdag d. 30. april kl. 12:00

Farense – Chaves: Chaves vinder til odds 2,25 ved Nordicbet*
Portugal, Liga de Honra

Tredjesidste spillerunde i Portugals næstbedste række, hvor tre hold spiller om to direkte oprykningspladser og en enkelt playoff-plads, mens syv hold i midten af rækken hverken kan nå fugl eller fisk.

Et hold fra hver kategori møde i Faro lørdag eftermiddag, hvor Chaves ligner et solidt spil. Holdet har fire sejre på stribe og er kun to point fra Casa Pia på førstepladsen og et point efter Rio Ave på andenpladsen, og de to hold mødes i rundens sidste kamp, sådan så man altså kan overtage pladsen fra en af de to hold med en sejr her.

Modstanderne fra Farense reddede sig en ny sæson i rækken på trods af nederlag til Nacional i sidste runde, og nu skal man ud i tre ligegyldige kampe til at afslutte sæsonen. Hele 16 mand i truppen har kontraktudløb med klubben om to måneder, så til kampen her kunne nemt være en lejlighed til at teste fremtidens spillere.

Desuden har Farense ikke just gjort rent bord mod rækkens tophold. Faktisk har man ikke slået et eneste af top6-holdene i 11 forsøg, hvor tre uafgjorte og otte nederlag med målscoren 9-20 bør give Chaves endnu en klar fordel her.

Nævnes skal det dog, at Chaves har karantæner til to gange Joao; Correia og Quieros efter sejren mod Academica, men ingen af de to er i top10 over spilletid i sæsonen og bør altså kunne erstattes.

Flot odds på udesejren.

Spil Leanders Listige til odds 2,25 (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – søndag d. 1. maj kl. 13:00

Celtic – Rangers: Rødt kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Skotland, Mesterskabsspil

Alt eller intet for Rangers i den skotske mesterskabskamp, hvor der er seks point og en markant dårligere målscore op til ærkerivalerne fra Celtic med 12 point at spille om. Det blir sæsonens sidste indbyrdes møde mellem de to, og i sidste sæson endte sidste sæsons møde også med et rødt kort til Rangers Callum McGregor efter bare 26 minutter.

Holdene kommer også fra en intens pokalsemifinale for to uger siden, hvor det endte med syv gult kort, og et af de gule kort kunne nemt blive vekslet til et rødt af slagsen. Det kan tale for en mindre intens affære, at Rangers var ude i en hård omgang torsdag aften mod Leipzig i Europa League og har fokus på returopgøret her, men det vil være utopisk, hvis ikke Rangers giver mesterskabsdrømmene et skud her og evt. taber besindelsen, hvis Celtic er på sejrskurs til sidst i kampen.

Til odds 4 er det for stærkt et langskud til ikke at gå efter, at dommer John Beaton må i baglommen i løbet af opgøret.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar