18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 30. – 31. juli

Juli måned kører i garage, og Benjamin Leander tager bla. en tur til tysk pokalfodbold for at finde den sidste værdi inden vi træder ind i august.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 30. juli kl. 15:30

Einhelt Wernigerode – Paderborn: Paderborn -3,5 (AH) til odds 1,75 ved Nordicbet*
DfB Pokal, 1. runde

Einhelt Wernigerode tabte den lokale pokalfinale i Sachsen-Anhalt med 0-5 til Magdeburg fra 3.Ligaen i sidste sæson, men fik alligevel plads i den store pokalturnering, da Magdeburg allerede var garanteret en plads takket være deres placering i 3. Ligaen.

Wernigerode var oprykkere fra Landesligaen i sidste sæson, hvor man tilbage i Oberligaen endte på en 9.plads – dog 18 point fra en plads i top3, hvor man havde det umådelig svært mod de senere vindere af rækken fra Rot Weiss Erfurt samt Krieschow og Plauen, som alle snittede mindst 2 point pr. kamp. Her tabte man alle fem indbyrdes opgør (sæsonen blev afsluttet fem runder før tid) med en målscore på 1-18, og det er svært at se holdet slippe voldsomt meget nådigere mod et Paderborn-hold i fuldt vigør.

Paderborn har allerede taget hul på 2. Bundesliga med 5-0 over Karlsruhe i premieren, og selvom man tabte 1-2 til Fortuna Düsseldorf i weekenden, så har testkampene også givet fine forhåbninger om en god Paderborn-sæson med 2-0 over Osnabrück og Bochum og 5-2 mod Ajax-reserverne. I 20/21-sæsonen lagde man fra land med 5-0 ude over Wiedenbrück i pokalturneringen, som i sæsonen forinden var rykket ud af Regionalligaen og derfor må forventes at være et niveau eller to over Wernigerode.

Flot odds på, at gæsterne vinder komfortabelt med mindst fire.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,63)

Leanders Listige – lørdag d. 30. juli kl. 16:00

Livingston – Rangers: Rangers vinder og under 3,5 mål til odds 2,20 ved Nordicbet*
Skotland, Premiership

Livingston har haft det tungt mod Rangers under David Martindale som manager. Seks kampe er blevet vekslet til seks nederlag og en målscore på 1-13. Holdene mødtes på samme tidspunkt for et år siden, hvor Rangers havde mere end et halvt øje på de igangværende CL-kvalifikationsdueller mod Malmö, men alligevel endte det 3-0 på hjemmebane.

Denne gang står den på en udekamp på navnkundige Tony Macaroni Arena, men det ligner nu stadig et godt væddemål at gå på cruise control-sejr til Rangers, som udelukkende har spillet testkampe i juli, mens Livingston har tre sejre i fire Liga Cup-gruppespilskampe. Ganske pænt at få 2,20 på ciffertipsene 0-1, 0-2, 1-2 eller 0-3 som Rangers har vundet fem ud af de seks seneste indbyrdes opgør med mod Livingston.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – søndag d. 31. juli kl. 15:30

Oberachern – Gladbach: Handicap (6-0) 2-tal til odds 4,50 ved Mr. Green*
DfB Pokal, 1. runde

Det kan virke voldsomt, at Gladbach skal op at vinde med SYV overskydende her, men der var op mod 200 placeringer til forskel på de to mandskaber i sidste sæson, hvor Oberachern endte seks point fra nedrykning og FYRRE point fra oprykning i Oberliga Baden-Würtemberg; den femtebedste række i tysk fodbold. Holdet har ikke spillet DfB Pokal på denne side af årtusindeskiftet og er kun med, fordi man vandt den regionale pokalturnering i Baden-Würtemberg, hvor Villingen og Rielasingen-Arlen ellers har haft monopol på finalepladserne.

Gladbach vandt så sent som i 20/21-sæsonen med 8-0 ude mod Oberneuland, som på det tidspunkt var suverænt tophold i Oberliga Bremen, og med ny træner i Daniel Farke bør en samlet trup være svært motiverede for at komme godt fra start og lægge afstand til den svært skuffende 21/22-sæson, hvor Gladbach endte på en skuffende 10.plads – den dårligste i 10 sæsoner.

Oberachern tabte 0-6 til Saarbrücken fra 3. Ligaen for to uger siden i en testkamp, og det kan sagtens gå endnu værre her mod Gladbach. Prøv flot odds på en gedigen øretæve til Oberliga-mandskabet.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar