18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltip til mandag d. 31. oktober 2022

Sidste runde af de europæiske gruppespil venter forude i kommende uge, og det bør denne weekend influere voldsomt på de hold, som har alt at spille for.


Leanders Lette – lørdag d. 29. oktober kl. 16:00

Shakhtar Donetsk – Oleksandriya: Oleksandriya +1,5 (AH) til odds 1,71 ved Unibet*
Ukraine, Premier League

Shakhtar Donetsk har chancen for at spille sig videre i Champions League for første gang siden 2017/18-sæsonen, når man onsdag møder Leipzig “hjemme” i Warszawa. En enorm mulighed midt i en historisk svær tid for Ukraine som krigsramt nation, og derfor bør lørdagens ligakamp mod Oleksandriya være tæt på ligegyldig for Shakhtar, som i forvejen er hele ni point foran de detroniserede rivaler fra Dinamo Kiev og kun tre point efter Dnipro på 1.pladsen, som endda har spillet en kamp mere end Shakhtar.

Kampen mod Oleksandriya er en topkamp mellem nummer to og tre, men stadig kun den ottende ligakamp i sæsonen for Shakhtar i den 30-kampe lange sæson. Intet bliver med andre ord afgjort her, og Oleksandriya har leveret en fin sæson hidtil med kun seks mål mod sig i syv kampe.

Alt andet lige bør cheftræner Igor Jovicevic hvile en god portion af de startere, som skal møde Leipzig onsdag, og så skal Oleksandriyas chancer for at spille lige op med Shakhtar i 90 minutter være rigtig fine. Flot betaling på, at gæsterne maksimalt taber med en enkelt pind eller ligefrem får point.

Spil Leanders Lette til odds 1,71* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 29. oktober kl. 17:00

Salzburg – Hartberg: Begge hold scorer til odds 1,90 ved bet365*
Østrig, Bundesliga

Salzburg spiller en af de absolut vigtigere kampe i sæsonen, når holdet onsdag møder Milan på udebane i Champions League i en kamp, hvor sejr sender dem videre i Champions League, mens nederlag kan være fatalt såfremt Dinamo Zagreb tager til Chelsea og vinder – et ikke komplet usandsynligt scenarie eftersom Graham Potters tropper allerede har vundet gruppen.

Salzburg giver odds 1,13 for at vinde den østrigske Bundesliga for tiende sæson i træk, og derfor er weekendens hjemmekamp mod Hartberg en af dem, der bare skal overstås med en god portion rotationer.

Gæsterne ligger sidst i rækken og har set forfærdelige ud de sidste to kampe, hvor man har tabt med to gange 1-5 til Rapid Wien og Wattens fra midten af rækken. Derfor virker det også som en dårlig idé at tro på, at de ligefrem kan tage til Salzburg og forsvare et point hjem, men offensivt har det sådan set været fornuftigt nok med scoringer i ni ud af 13 kampe hidtil, bla. i fem af syv udekampe.

I en kamp, hvor Salzburgs koncentrationsniveau næppe er alverden, giver det fin mening at gå efter mål fra begge lejre.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – mandag d. 31. oktober kl. 18:30

Verona – Roma: Handicap 1-0 (EH) X til odds 3,75 ved bet365*
Italien, Serie A

Roma står torsdag overfor en must-win-kamp mod bulgarske Ludogorets, hvis man vil i Europa League-playoffs, og selvom Mourinhos mænd er 1,28-favoritter i snit, skal man ikke undervurdere, at holdet kun får 72 timers restitution efter udekampen mod Verona mandag aften.

Derfor virker det som et overordentlig fornuftigt spil at gå efter, at Roma vinder mod Verona, men med mindst mulig margin. I forvejen har seks af Romas syv sejre i sæsonen været på præcis ét mål, mens Verona i bunden har tabt med 1-2 fire gange i træk og har fem ud af otte nederlag på præcis ét mål.

Verona vandt 3-2 hjemme og spillede 2-2 i Rom sidste sæson, så selvom holdet er næstsidst i Serie A bør de alt andet lige give Roma pæn modstand under ny cheftræner Salvatore Bocchetti, som har stået i spidsen for holdet de sidste to uger.

2-1 sejr til Roma giver tillokkende odds 8,50, men 1-målssejren til næsten fire gange pengene er også rigelig fin.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar