18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 29. – 30. januar

Ingen action i de største ligaer på grund af landsholdspausen, men den slags plejer at være guf for Leanders Luringer, der har vundet værdi i et par af de perifære ligaer lørdag og søndag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 29. januar kl. 16:00

Farnborough – Wimborne: Over 3,5 mål i kampen til odds 1,72 ved Mr. Green*
England amatør, Southern League South Division

Absolut top mod bund lørdag eftermiddag, hvor det lugter af mål, når storfavoritterne fra Farnborough tager mod et yderst skrøbeligt WImborne-hold. Gæsterne vandt godt nok seneste hjemmekamp mod 1-0 hjemme mod bundholdskollegerne fra Tiverton, men derudover har 2022-resultaterne heddet 1-3 mod Poole og Truro fra midten af rækken, 1-3 mod Taunton fra top4 og senest forsmædelige 1-8 (!) mod Hayes fra 3.pladsen. Her var 19-årige Reece Mitchell på kassen for Wimborne – han er normalt blot tredjekeeper, men var mellem stolperne på grund af sygdom hos begge de øvrige målmænd. Der er ingen meldinger om, hvorvidt der er bedring på den konto.

Nu venter førende Farnborough på udebane, og efter et strabadserende 2022, hvor Farnborough har spillet fem udekampe i træk, er det nu på tide at vende hjem til Paddy Power Park. Farnborough har scoret 28 gange i 13 hjemmekampe og bør også blæse forbi et Wimborne-hold, som har haft det tungt mod top5-holdene i rækken.

Farnborough vandt det omvendte opgør med 2-0 i det, som på Wimbornes hjemmeside er beskrevet som “on of the best all round non-league performances” i en vanvidsaffære med FYRRE afslutninger fra Farnborough, men hvor vikarierende Billy Terrell i målet for Wimborne leverede mirakel efter mirakel sammen med stolper og overligger. Den går næppe denne gang på Farnboroughs hjemmebane.

Fint odds på mindst fire mål i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,62)

Leanders Listige – søndag d. 30. januar kl. 21:05

Canada – USA: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,60 ved LeoVegas*
Fodbold, VM-kvalifikation CONCACAF

Moralsk finale i den mellemamerikanske VM-kvalifikation, når rivalerne fra Canada og USA mødes. Canadierne har nået et nærmest historisk højt niveau, som gør, at oddsene på kampen her er stort set helt lige. Med fem runder igen er nordamerikanerne hhv. fem (Canada) og fire (USA) point foran Panama på den playoff-givende fjerdeplads, og derfor vil det være fint at nappe et enkelt point her. Især for USA, der stadig mangler en bøvlet opgave ude mod Mexico og hjemme mod Panama.

Da holdene mødtes i Nashville i september stod det også 0-0 ved pausen, og denne gang spilles der på naturgræs i Hamilton, Ontario søndag eftermiddag lokal tid med forventede snebyger og minus syv grader.

Læg dertil, at begge hold brugte mange kræfter så sent som i midtugen. Canada vandt 2-0 i Honduras, mens USA var overraskende tamme mod El Salvador og blot vandt med 1-0 på eget græs. Det bør også medføre, at kampen her nemt kan starte afventende.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – lørdag d. 29. januar kl. 16:00

Brightlingsea – Cray: Brightlingsea vinder kampen til odds 3,60 ved Nordicbet*
England amatør, Isthmian Premier League

Uforståeligt odds på Brightlingsea, som godt nok startede 2022 dårligt, men via en række nye spillere i transfervinduet har fået et ganske hæderligt hold. Det kulminerede med et vanvittigt flot comeback sidste weekend, hvor man var nede 0-2 på udebane mod topholdet Lewes, men fuldt fortjent kæmpede sig tilbage og fik 2-2 med hjem fra en meget svær hjemmebane. Det resultat kom på bagkant af en lige så fortjent 2-0 sejr over Potters Par, som på papiret er noget bedre end lørdagens modstandere.

Nu venter så et drabeligt bundopgør mod Cray, som allerhøjest bør være med gæsterne som knebne favoritter. Cray var i aktion i midtugen mod selvsamme Lewes-mandskab som Brightlingsea fik point imod, men kunne ikke forhindre et 0-2 nederlag. Nu har man altså tre dages mindre hvile end Brightlingsea. Holdet kører stadig med en midlertidig trænerduo efter man fyrede Danny Kedwell i slutningen af december, og det er svært at se, hvorfor man vurderes som et så markant bedre hold end Brightlingsea, når man ligger en plads under dem i tabellen og i øvrigt har spillet otte hjemmekampe i de sidste 10 ligaopgør, hvilket alt andet lige har hjulpet på pointhøsten.

Flot odds på Brightlingsea til at nappe endnu en hjemmesejr.

Spil Leanders Listige til odds 3,60* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Vil du have flere spiltips fra Leander? Lyt med i SpilXpoden, hvor han og Rasmus G uddeler seks styks til weekenden.

Skriv et svar