18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 27. – 28. august

Leanders Luringer spekulerer i potentielle tømmermænd hos de hårdtprøvede mandskaber fra midtugens playoff-kampe til denne weekends luringer.


Leanders Lette – søndag d. 28. august kl. 16:30

Lausanne – Vaduz: Lausanne -0,5 (AH) til odds 1,76 ved LeoVegas*
Schweiz, Challenge League

Nok er der næppe jetlag i vente for Vaduz efter den korte tur på udebane til Rapid Wien, men liechtensteinerne kommer til at bruge tonsvis af kræfter torsdag aften på at forsøge at levere overraskelsen mod Rapid Wien i Conference League-playoff-returopgøret.

Vaduz har haft europæiske tømmermænd efter de hidtidige kampe, hvor man i begge ligakampe efter opgørene mod Konyaspor tabte med hhv. 2-3 til Bellinzona og 2-4 til Thun, ligesom man efter opgørene mod Koper tabte 0-2 til Wil og kun med absolut nød og næppe fik 3-3 mod Yverdon på baggrund af et selvmål og en straffesparksscoring i de sidste seks minutter.

Nu venter sæsonens længste tur på udebane til et formstærkt Lausanne-mandskab sølle 65 timer efter man går fra banen i Wien, og der bør være pæn risiko for nyt nederlag med defensive nedsmeltninger. Lausanne kommer i skarp form med 10 point for de sidste fire ligakampe og kun et mål lukket ind i åbent spil, og det på trods af, at man kommer som nedrykker fra Super League med de usikkerheder, en relativt nysammenspillet trup måtte medføre.

Gå efter hjemmesejren til et odds, som næppe står til kampstart.

Spil Leanders Lette til odds 1,76* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – lørdag d. 27. august kl. 18:00

Jerv – Bodø/Glimt: Jerv +1,5 (AH) til odds 2,40 ved LeoVegas*
Norge, Eliteserien

Bodø/Glimt gik fra banen i Zagreb onsdag klokken 23:30 efter en sejtrækker af en 120 minutters affære mod Dinamo, hvor man endte med at se CL-gruppespilsbilletten gå op i røg.

Derfor virker det voldsomt, at holdet skal være gigantiske favoritter på udebane mod Jerv med tanke på, hvor stor belastning man blev budt på kroatisk grund, og at man får undervældende 66 timers restitution inden opgøret i Grimstad på naturgræs.

Der er en verden til forskel på kunstgræsset i Bodø, hvor lørdagens gæster sejrede med 5-0 hjemme mod Jerv for en måned siden og så på J. J. Ugland Stadion, hvor Jerv har hentet 13 af sine 14 point i sæsonen. Kun to gange i 10 tilfælde har Jerv tabt med mere end et enkelt mål, mens Bodø altså spiller kamp nummer OTTE i august. Tallet for Jerv er nede på blot fem.

Gå derfor efter enten overraskelsen i form af point til Jerv eller en kneben Bodø-triumf på maks. en enkelt pind, som er de udfald “Jerv +1,5 Asian Handicap” dækker under.

Spil Leanders Listige til odds 2,40* (spilbar til 2,20)


Leanders Langskud – lørdag d. 27. august kl. 16:00

Rangers – Ross County: Jordan White (STM) scorer i kampen til odds 6,25 ved LeoVegas*
Skotland, Premiership

Siden Malky Mckay blev træner for Ross County i 2021, har de indbyrdes opgør mellem Rangers og lørdagens gæster ikke manglet underholdning. Fire indbyrdes opgør har givet målscoren 15-8 i Rangers-favør med begge hold på tavlen i alle fire tilfælde.

Ross Countys Jordan White ligner et flot bud på en særdeles velbetalt målscorer her. White er begyndt sæsonen på bænken i de første fire kampe efter ellers pæne fem scoringer i sidste sæson og status som 3. topscorer, men har været foretrukket bag sommerindkøbet Jordie Hiwula-Mayifulla, som dog er målløs efter sine første fire starter.

Jordan White har scoret fire gange i de fire indbyrdes opgør mod Rangers og rager formidabelt op med sine 193 cm. Rangers kommer fra en drænende og forrygende 1-0 sejr i Eindhoven så sent som onsdag aften og får altså knap 65 timers hvile inden den står på kamp i Premiership igen.

Det vil undre, hvis ikke Ross County-manager McKay benytter White fra start her og forfølger strategien fra de sidste indbyrdes møder, som har fungeret fint, men spillet er naturligvis afhængigt af, at White spiller fra start.

Gør han det, er 6,25 en uhyrligt høj pris.

Spil Leanders Langskud til odds 6,25* (spilbar til 4,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv første kommentar

Skriv et svar