18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 26. – 27. marts

Weekenden byder på masser af drama i de mere perifære ligaer, der ikke er omfattet af landsholdsfodbolden. Leanders Luringer tager på Europa-tur til Tyskland og Spanien

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 27. marts kl. 14:00

Alemania Aachen – Rödinghausen: Dobbeltchance X2 til odds 1,50 ved LeoVegas*
Tyskland, Regionalliga Vest

Alemania Aachen kravler langsomt mod redning i den tyske Regionalliga Vest, men sejrene kommer primært mod holdene fra den nedre halvdel af rækken, og selvom man skal møde et Rödinghausen-hold som har 13 point til nedrykning og 17 point til oprykning og derfor kunne tyde på at være uden alverden i motivation med ni runder igen, så virker det stadig spøjst, at Aachen ligefrem skulle være favoritter.

Regionalliga Vest splitter ret tydeligt over ved netop Rödinghausen på 8.pladsen med 47 point, hvorefter Fortuna Düsseldorfs reserver på 9.pladsen har 36 point. Rödinghausen og de syv andre hold med et pointsnit over 1,5 pr. kamp har Aachen haft det svært imod og kun slået FC Kölns reserver i sæsonens syvende spillerunde. De efterfølgende 10 kampe er endt med to uafgjorte og otte nederlag, og Rödinghausen er ikke bare nogen push-over med tanke på, at gæsterne kommer med fire sejre i de seneste fem kampe, bla. med fine sejre over Köln og Düsseldorfs reserver fra top8-sektionen.

Fine odds 1,5 på point til gæsterne.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 27. marts kl. 12:00

Cornella – Costa Brava: Costa Brava (AH) +0 til odds 2,38 ved bet365*
Spanien, Primera RFEF Gruppe 2

Det ligner en rigtig god beslutning at skulle imod Cornella, som har tabt fire kampe i streg med målscoren 1-7 og tilmed fik en gigantisk efterregning i nederlaget til Barcelonas reserver, hvor hele tre spillere modtog karantænegivende advarsler. Midtbanedirigenten Mancuso og forsvarsspillerne Garcia-Die og Prieto er alle spærrede til kampen her, og det i en situation hvor forsvarskollega Borja Garcia senest var skadet sammen med vicetopscorer Traoré og rutinerede Eloy Gila. Med andre ord seks spillere, der alle er at finde i top11 over mest spilletid i sæsonen for Cornella.

I forvejen virker modstanderne og bundholdskollegaerne fra Costa Brava voldsom undervurderede, for gæsterne startede sæsonen forfærdeligt med en sejr, fire uafgjorte og ni nederlag i de første 14 kampe, men har i de seneste 13 kampe mere end fordoblet pointhøsten med tre sejre, otte uafgjorte og tre nederlag, hvor flere af præstationerne kalder på respekt med 0-0 mod to af de absolut stærkeste hold i rækken; Villarreals reserver og FC Andorra, som begge spiller med om direkte oprykning.

Costa Brava kommer tilmed fra to ugers kamppause og uden karantæner, men grundet holdets mange uafgjorte kampe går vi her efter Asian Handicap 0 varianten (også kaldet Draw No Bet), hvor der er fuld gevinst ved sejr og indsatsen retur i tilfælde af uafgjort.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – lørdag d. 26. marts kl. 14:00

Offenbach – Pirmasens: Offenbach vinder, over 1,5 mål og begge scorer IKKE til odds 3,10 ved LeoVegas*
Tyskland, Regionalliga Sydvest

Pirmasens har det tungt i bunden af den tyske Regionalliga Vest, hvor seks nederlag i seks kampe efter vinterpausen har sendt holdet ned på næstsidstepladsen i rækken. Holdet har haft det overmåde svært mod enhver form for modstand, der ligger i den bedste tredjedel af rækken, og beklageligvis står weekenden på udebanetur til oprykningsjagtende Offenbach.

Mod netop Offenbach, Elversberg, Ulm, Steinbach, Mainz II og Homburg, som alle snitter mellem 1,6 og 2,0 point pr. kamp for sæsonen, har Pirmasens tabt samtlige ni opgør med en lidet flatterende målscore på 2-17, og bizart nok er de to scoringer sat ind via et straffespark og et selvmål – altså har Pirmasens ikke scoret i åbent spil i over OTTEHUNDREDE minutter mod topholdene i rækken.

Til kampen her gøres det ikke bedre af, at holdets 9’er, David Becker, er ude med karantæne, mens topscorer Dennis Krob afsoner den sidste af tre spilledages karantæne for sit tåbelige røde kort tidligere på måneden. I 0-3 nederlaget mod Elversberg fik den defensive midtbanedirigent Daniel Bohl OGSÅ direkte rødt kort sådan så han tilmed også er ude her.

I sagens natur giver det en gigantisk favoritværdighed til Kickers Offenbach, som er tre point fra førstepladsen og som kommer fra tre sejre i træk med en målscore på 6-1. I vinterpausen har man forstærket sig med den tidligere Bundesliga-angriber Philip Hosiner, der scorede sit første mål i sidste spillerunde mod Schott Mainz.

Det omvendte opgør i Pirmasens blev også vundet 2-0, og det virker overordentlig flot betalt at få over tre gange pengene på, at hjemmeholdet vinder 2-0, 3-0, 4-0 eller andre ciffertips, der inkluderer sejr, mindst to mål og et rent bur til reservemålmand David Richter, som de sidste to kampe har vikarieret for den skadede Stephan Flauder, men med to Clean Sheets til følge.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere tips fra Leander i SpilXpoden


Skriv et svar