18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 26. – 27. februar

SpilXpertens Benjamin Leander har fundet stærke tips til en stor fodboldweekend. De lavere engelske rækker og en dobbelttur til Grækenland venter forude.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 27. februar kl. 13:45

Kalamata – Karaiskakis: Kalamata vinder til odds 1,42 ved Nordicbet*
Grækenland, Super League 2

I Grækenlands Super League Gruppe B har seks hold hentet over 1,50 point pr. kamp i snit, og de seks mandskaber har søndagens gæster fra Karaiskakis haft det rigtig stramt imod. Det er blevet til seks nederlag i seks forsøg og en målscore på 1-12 i de kampe, og nu kommer Karaiskakis endda med tre kampe i bagagen helt uden scoring.

425 kilometers bustur ned til Kalamata i det allersydligste Grækenland er næppe heller nogen livret for Karaiskakis, som allerede er oppe på tredje træner i denne sæson, og det vil være voldsomt overraskende, hvis hjemmeholdet fra Kalamata får store problemer med dem.

Kalamata ligger 2’er i rækken kun tre point efter førende Levadiakos og har endda en kamp i hånden. Mod de fem hold i rækken, der maksimalt scorer et enkelt point pr. kamp i snit (som Karaiskakis hører ind under) har man 15 ud af 18 mulige point på kontoen og en suveræn målscore på 10-0.

Sats derfor på en gentagelse søndag eftermiddag, måske endda med frække “Kalamata vinder med rent bur” til op mod odds 2.

Spil Leanders Lette til odds 1,42* (spilbar til 1,35)

Leanders Listige – lørdag d. 26. februar kl. 16:00

St. Albans – Bath: St. Albans vinder til odds 1,95 ved Nordicbet*
England, National League South

I den engelske National League South er der pænt stor forskel på niveauet i top og bund. Spørg bare Bath City, som har haft det usandsynligt svært mod de syv hold i rækken, som alle har hentet mindst 1,50 point pr. kamp i snit.

Her har Bath hentet lige akkurat NUL point ud af TREDIVE mulige med en målscore på 3-29, og nu er der dårligt nyt i form af en udekamp mod syvendeplacerede St. Albans City.

Hjemmeholdet svinger lidt i kvalitet og tabte blandt andet 0-5 ude mod topholdskonkurrenterne fra Ebbsfleet tidligere på måneden, men har alt andet lige også holdt nullet i fire af de sidste seks kampe. Det omvendte opgør blev vundet sikkert med 2-0 på udebane, og over tre timers bustur fra Sydøstengland til udkanten af London skal heller ikke trække op for det gæstende bundhold.

Fin mening i at gå efter logisk hjemmesejr.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – søndag d. 27. februar kl. 18:30

Olympiakos – OFI Kreta: Olympiakos vinder med præcis ét mål til odds 3,75 ved bet365*
Grækenland, Super League

Genbrug er godt, og faste læsere af Leanders Luringer vil måske huske flot succes med tidligere at anbefale Olympiakos til at vinde med præcis ét mål på bagkant af en europæisk optræden.

Torsdag aften røg grækerne ud med et brag til Atalanta via et 0-3 nederlag på hjemmebane, og under 72 timer senere er der opgør hjemme mod et habilt OFI Kreta-mandskab, som kun fire gange i sæsonen har tabt med mere end et mål ud af 24 mulige kampe.

Mønstret har været ganske tydeligt, når man ser på Olympiakos efter en europæisk midtugekamp:

2-1 ude mod Lamia
0-0 hjemme mod Panathinaikos
2-1 hjemme mod PAOK
1-0 hjemme mod Ionikos
2-1 hjemme mod Volos
1-0 hjemme mod Aris
1-0 ude mod Volos

Derfor er det næsten umuligt at komme udenom endnu en anbefaling på Olympiakos-sejr med mindst mulig margin.

Spil Leanders Listige til odds 3,75* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Hvis du ønsker flere spilforslag fra Leander, så er han klar med tre styks i SpilXpoden

Skriv et svar