18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 24. – 25. september 2022

De store ligaer tager en pause, men gør plads til landsholdsfodbold i stedet. Benjamin Leander trakterer med sine tre bedste spiltips til kampene lørdag og søndag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 24. september kl. 13:00

Umeå Akademi – Kiruna: Over 2,5 mål til odds 1,44 ved Cashpoint*
Sverige, 2. Division Norrland

Fjerdesidste runde i svensk 2. divisions-fodbold, hvor skriften på væggen er klar for Umeå FCs akademi: Vind eller forsvind. Holdet har 11 point til redning med 12 at spille om, og alt andet end sejr sender holdet ned i den femtebedste række.

Man kommer fra et forsmædeligt 1-8 nederlag mod sub-topholdet Gottne, hvor man var bagud 0-3 efter 19 minutter og 0-5 ved pausen, og det er svært at se kampen mod Kiruna blive en voldsomt taktisk og henholdende affære.

Gæsterne har intet at spille for i hverken top eller bund, og det endte med 4-2 til Kiruna i det omvendte opgør for fire måneder siden. Begge hold mangler i øvrigt en defensiv nøglespiller i form af Brendton Nanuseb fra Kiruna og Edvin Persson fra Umeå, så tre scoringer i kampen her skal være voldsomt sandsynligt.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – søndag d. 25. september kl. 20:45

Wales – Polen: 1. halvleg 0-0 til odds 2,80 ved Unibet*
Nations League, League A Gruppe 4

Skæbnekamp i League A Gruppe 4, hvor taberen af opgøret mellem Wales og Polen rykker ned. Polen vandt det omvendte opgør med 2-1, men i tilfælde af walisisk sejr på 1-0, er det Polen, som trækker det korteste strå med indbyrdes score 2-2 men færrest scorede udebanemål.

Det bør gøre opgøret jævnt intenst og afventende nøjagtigt som det omvendte opgør, hvor det stod 0-0 efter 45 minutter og 1-1 efter 85 minutter, inden Karol Swiderski afgjorde til polakkernes fordel.

Det omvendte opgør bød på meget få chancer i første halvleg med en 0,12 xG afslutning fra Lewandowski og 0,15 fra Piotr Zielinski som de største muligheder, så her går vi med en målløs 1. halvleg, hvorefter tingene bør blive mere forløste i de sidste 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,80* (spilbar til 2,60)


Leanders Langskud – søndag d. 25. september kl. 20:45

Holland – Belgien: Belgien flest hjørnespark -2,0 (EH) til odds 3,65 ved Unibet*
Nations League, League A Gruppe 4

Gruppefinale mellem Holland og Belgien, hvor belgierne er på lidt af en mission i forhold til, at holdet skal vinde med mindst tre scoringer, hvis holdet skal gå forbi rivalerne og naboerne fra Holland på gruppens førsteplads.

Det bør alt andet lige give initiativet til “De Røde Djævle” mod et hollandsk mandskab, som både fik Teun Koopmeiners og Memphis Depay skadet i 2-0-sejren ude over Polen i midtugen.

Belgierne vandt med 10-4 på hjørnesparkskontoen i det omvendte opgør, og med tanke på, at hollænderne hverken skal noget ved uafgjort, et- eller tomåls-nederlag, bør man forvente massiv belgisk tilstedeværelse på hollændernes sidste tredjedel.

Nydelig betaling på, at belgierne får mindst tre hjørnespark mere end Holland.

Spil Leanders Langskud til odds 3,65* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar