18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 21. – 22. maj 2022

Benjamin Leander kigger efter kortspil denne weekend i de store ligaer i Leanders Luringer “The Weekend Edition”.


Leanders Lette – søndag d. 22. maj kl. 17:30

Elche – Getafe: Under 5,5 kort til odds 1,66 ved Bet365*
Spanien, La Liga

Det ville være besynderligt, hvis Elche og Getafe besluttede sig for at gå fuld slagsbror i sidste kamp i sæsonen efter man definitivt reddede sig en ny sæson med sidste weekends resultater. Uanset hvordan man vender og drejer det, kan ingen af holdene være dårligere indbyrdes end både Mallorca og Cadiz i bunden, og statistisk set er 14 ud af 18 sportsligt ubetydelige opgør i sidste spillerunde de sidste fem sæsoner, hvor der hverken spilles om nedrykning eller europæiske placeringer, endt med maksimalt fem kort, hvor gennemsnittet for de 18 kampe ligger på jævnt lave 3,45 kort pr. kamp.

Dommer Guillermo Cuadra havde kortene oppe af lommen FEMTEN gange i do-or-die-kampen mellem Getafe og Alaves sidste weekend, men han bør være jævnt mindre ivrig søndag aften i Elche når man tænker på kampens ubetydelighed.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – lørdag d. 21. maj kl. 20:45

Fiorentina – Juventus: Over 4,5 gule kort i kampen til odds 2,05 ved Bet365*
Italien, Serie A

Naget er gammelt og indædt fra Fiorentinas side mod Juventus, og det går sjældent stille af sig, når Juventus gæster Artemio Franchi i Firenze.

Fiorentina er givetvis tvunget til at slå “Den Gamle Dame” for at holde Atalanta bag sig i jagten på europæisk deltagelse til efteråret, for Atalanta møder et umotiveret Empoli-hold samtidig som kæmpefavoritter helt ned i regionen 1,20-1,22, og selvom Fiorentina er 1,80-1,85 favoritter mod Juventus, ville det ligne Juventus dårligt ikke at agere uhøflige gæster for at sætte lidt fut i fejemøget lørdag aften.

Det er endt med 4, 5 og 6 advarsler de sidste tre møder i Firenze, heriblandt fem da de to hold mødtes i Coppa Italia-semifinalerne i marts måned, og her bør det også være nemt at finde fem advarsler for dommer Daniele Chiffi.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 21. maj kl. 21:00

Nantes – St. Etienne: Eliaquim Mangala (STE) får kort i kampen til odds 3,40 ved Bet365*
Frankrig, Ligue 1

Siden ankomsten til kriseramte St. Etienne, har den tidligere Manchester City-midtstopper Eliaquim Mangala gjort sit for at animere noget mere vildskab hos det nedrykningstruede bundhold.

Fuldkommen vanvittige ni advarsler i 13 kampe har Mangala fået, og det på blot 19 begåede frispark, heraf utallige af slagsen, hvor belgieren har været nærmest flere sekunder for sent i flyvende tacklinger.

Situationen er den, at St. Etienne skal ha’ et bedre resultat end Metz for ikke at rykke ned. Heldigt for St. Etienne er det, at Metz skal til Parc Des Princes for at møde PSG, men Mangala og co. får stadig intet foræret fra Nantes’ nykårede pokalvindere, som helt sikkert gerne vil imponere egne fans i sæsonens sidste hjemmekamp.

Dommer Francois Letexier har ikke dømt St. Etienne siden Mangala kom til klubben i februar, men vil med statsgaranti være forberedt på narrestreger fra den 31 årige midtstopper. Nydelig værdi i, at Mangala forløber sig i løbet af opgøret.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv første kommentar

Skriv et svar