18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 21. – 22. januar

Leanders Luringer bruger fredagen og lørdagen i Algeriet, Qatar og de lavere engelske rækker. Se her hvilke spilforslag eksperten har til weekenden.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 22. januar kl. 16:00

Fylde – Guiseley: Fylde vinder kampen til odds 1,47 ved Nordicbet*
England, National League North

Klasseforskel på top og bund i Englands sjettebedste række. Fylde bejler til oprykning i National League North, bla. takket være en utrolig stærk hjemmebane, hvor man har hentet 22 ud af 27 mulige point og kun sat til mod andre top4-hold som Chorley og Brackley.

Nu skal man op mod et Guiseley-hold, som er 23 point efter Fylde i tabellen og ligger fem point over nedrykningsstregen. Gæsterne har haft det tungt mod de bedre hold i rækken, og af de 17 point holdet har skrabet sammen i sæsonen, er hele 14 af dem kommet mod bund8-holdene i rækken, der alle ligger på omtrent et point i snit pr. kamp.

I midtugen røg man ud af FA Trophy-turneringen til Stourbridge fra rækken under, hvorimod Fylde kommer fra midtuge-fri efter at have vundet deres 2022-premiere med 2-0 over Leamington sidste weekend. Med friske ben skal de være storfavoritter mod de svage gæster.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – fredag d. 21. januar kl. 15:00

Medea – Saoura: Saoura -0,5 (AH) til odds 2,28 ved LeoVegas*
Algeriet, Ligue 1

Nedturen bare fortsætter for Olympique Medea i den bedste algierske række, og efter det seneste, pinlige nederlag på 2-4 til bundrivalerne fra Arbaa, det femte i træk i Ligue 1, fik ledelsen nok og fyrede cheftræner Lofti Sellimi. Til kampen stillede Medea blot med 11 spillere i truppen grundet skader og Corona, og det er uvist, hvor mange som bliver klar til et møde med topholdet Saoura.

Gæsterne er 2’er i rækken og var senest knusende overlegne i en 4-1 overkøring af et ellers velspillende Paradou-hold fra subtoppen af rækken. Selvom Saoura har hentet 19 af sæsonens 24 point på hjemmebane, bør man være glasklare favoritter mod et Medea-hold, som har lukket mindst to mål ind i de sidste fire kampe mod flere af rækkens mærkbart dårligere hold, bla. næstsidsteplacerede Relizane og ligeledes bundplacerede Hussein Dey.

Klart godkendt med over dobbelt op på den logiske udesejr.

Spil Leanders Listige til odds 2,28* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – lørdag d. 22. januar kl. 14:30

Al Khor – Al Sailiya: Uafgjort til odds 3,50 Nordicbet*
Qatar, QSL

I midtugens udgave af Leanders Luringer blev der anbefalet få mål i Al Khors kamp mod Al Rayyan med stor succes i og med, at kampen endte 0-0. Nu venter der et gigantisk bundbrag mellem de to mest oplagte nedrykningskandidater, som tidligere på sæsonen også spillede 0-0 med hinanden.

For sidsteplacerede Al Sailiya gælder det, at man ikke må tabe i og med, at man vil være isoleret i bunden med syv point op til Al Khor med 18 point at spille om, mens Al Khor med et nederlag kun er ét point foran Al Sailiya.

I et opgør mellem to af rækkens dårligste hold rent offensivt, som dog har forbedret sig mærkbart defensivt på det seneste, giver det perfekt mening at gå efter et nervøst kryds – generelt har bundholdene i rækken delt ekstremt meget i de indbyrdes opgør, så der skal være klar værdi i krydset

Spil Leanders Listige til odds 3,40* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Vil du have flere spilforslag fra Leander? Så ligger der tre klar til dig i SpilXpoden

Skriv et svar