18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 20. – 21. januar 2022

Leanders Luringer fokuserer på kampene fredag og lørdag, hvor der er spændende spil fra årspremieren i Bundesligaen, den franske pokalturnering og en reel odds-bombe fra Africa Nations Championship.

´

Leanders Lette – fredag d. 20. januar kl. 20:30

Leipzig – Bayern: Begge hold scorer til odds 1,44 ved Marathonbet*
Tyskland, Bundesligaen

Bundesligaen er tilbage, og i skrivende stund torsdag eftermiddag har Bayern München fortsat ikke løst det forholdsvis store problem, at Manuel Neuer er ukampdygtig resten af sæsonen efter at være kommet galt af sted på ski.

Rygterne har svirret om både Alexander Nübel og Yann Sommer, hvor især sidstnævnte meldes på vej i allernærmeste fremtid, men foreløbigt ser det altså ud til, at det er veteran-reserven Sven Ulreich, der skal mellem stolperne, og det er naturligvis en klar svækkelse af Bayern-defensiven.

Desuden har det ikke skortet på mål siden Julian Nagelsmann skiftede netop Leipzig ud med Bayern som arbejdsgiver i sommeren 2021; 5-3, 3-2 og 4-1 har været sejrscifrene til Nagelsmanns tropper de sidste tre indbyrdes møder.

Leipzig ansatte Marco Rose som manager i starten af september, og hans syv indbyrdes møder med Nagelsmann har heller ikke været kedelige at overvære. Kun en enkelt gang er det endt uden scoringer fra begge mandskaber, mens de seneste fire af slagsen er endt 3-2, 3-1, 3-2 og 3-1 til Nagelsmann.

Også Leipzig er uden sin normale førstekeeper Peter Gulacsi, så alt i alt virker begge hold på tavlen som et overordentligt sandsynligt væddemål med en snert af værdi i de nuværende 1,44.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 21. januar kl. 15:30

Chambery – Lyon: Lyon -3,5 (AH) i ordinær tid til odds 2,75 ved Bet365*
Frankrig, Coupe de France

Under normale omstændigheder havde det ikke været specielt attraktivt at spille Lyon-storsejr på udebane i skisportsbyen Chambery, men opgøret her er rykket fra kunstgræs i Chambery til Lyons hjemmebane Groupama Stadium, og det rykker naturligvis klart ved procenterne.

Lyon har haft en skuffende sæson og indtager en leverpostejsagtig niendeplads i Ligue 1 hele 12 point bare fra Conference League-pladserne og uhyrlige 17 point op til rivalerne fra Marseille på den Champions League-kvalifikationsgivende tredjeplads.

Derfor er pokalturneringen i sagens natur ekstra vigtig for Laurent Blancs mandskab, der kommer med en uges hvile fra et skuffende 1-2 nederlag hjemme til bundholdet Strasbourg, og derfor bør det være sikkert og vist, at de kræsne og kritiske fans på hjemmebanen ikke vil acceptere andet end klokkeklar sejr over Chambery fra den femtebedste række.

Gæsterne har ikke været uheldige med lodtrækningen, hvor man har ekspederet to hold fra egen række ud, inden man i seneste runde fik en udekamp mod bundholdet Aubagne fra den fjerdebedste række, der blev vundet med 3-1. Holdet består af spillere, som aldrig har spillet højere end netop den fjerdebedste række og som i denne sæson er noteret for gennemsnitlige 19 point for 12 kampe i den femtebedste række.

Lyon har samtidig hele otte dage til næste kamp mod Ajaccio i ligaen, så forvent tryk på de offensive kedler fra hjemmeholdet, som bør kunne vinde med mindst fire uden at overanstrenge sig.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – lørdag d. 21. januar kl. 20:00

Mozambique – Algeriet: Kampen ender 0-0 til odds 8,10 ved Cashpoint*
Africa Nations Championship, Gruppe A

Ved den sidste gruppespilsrunde i Africa Nations Championship har vi det klassiske scenarie med et førerhold med seks point, en forfølger med fire point samt to bundhold med ét og nul point. Det var bla. følgende scenarie, som udspillede sig, da Frankrig og Danmark spillede 0-0 ved VM i 2018, og det kan ske igen, når værterne fra Algeriet møder Mozambique.

Værtslandet er videre med seks point efter to 1-0 sejre mod Etiopien og Libyen og sikrer altså gruppesejren med uafgjort. Algierne er storfavoritter med odds ned mod 1,45, men spillet i de første to kampe har ikke været blændende, og mod gruppens bundprop fra Libyen havde man blot et skud på mål foruden det straffespark, der sikrede sejren.

Mozambique har forsvaret sig ganske fornuftigt indtil videre, og holdet har klaret sig pænt med tanke på, at man havde en kaotisk optakt uden særlig lang forberedelsestid, og nu skal man altså blot bruge et kryds for at spille sig videre. Taber man, er man afhængige af, at Etiopien ikke slår motivationsløse Libyen, så her kan der nemt gå langsom kamp i den med 0-0 værende alt for højt med tanke på, at turneringen også hidtil har været målfattig med 19 mål i 11 kampe (torsdag eftermiddag, red)

Spil Leanders Langskud til odds 8,10* (spilbar til 6,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar