18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 20. – 21. august 2022

Mange hold har været i aktion i midtugens europæiske playoff-kampe, og det giver gode spots i weekendens liga-kampe i Leanders Luringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 20. august kl. 19:15

Sakhnin – Maccabi Haifa: Sakhnin +1,5 (AH) til odds 1,58 ved bet365*
Israel, Ligat ha’Al

Maccabi Haifa brugte ekstremt mange kræfter på at vende 1-2 til 3-2 i CL-kvalifikationskampen mod Crvena Zvezda, og nu venter en gedigen skæbnekamp på serbisk grund for at sikre CL-gruppespil for første gang i 13 år.

Holdet får under 72 timers restitution både inden opgøret mod Sakhnin og inden opgøret mod Beograd-holdet på tirsdag, og derfor vil det være utopi at tro på, at cheftræner Barak Bakhar ikke roterer godt og grundigt på holdet.

Det taler mod spillet, at Sakhnin har tabt fire ud af fire opgør mod Maccabi Haifa med målscoren 1-12 siden januar 2021, hvor cheftræner Haim Silvas trådte til, men Maccabi Haifa har kun spillet en Super Cup-kamp mod Beer Sheva inden alle deres CL-kvalifikationskampe, sådan så man nu står i en markant anden situation, end når man skal spille i Europa: I sidste sæson havde man ikke ÉN kamp i Israel, hvor man spillede 72 timer før en europæisk kamp, så her skal der være værdi i Sakhnin til max. at tabe med én pind eller ligefrem til at få point.

Spil Leanders Lette til odds 1,58* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – lørdag d. 20. august kl. 18:00

Bodø/Glimt – HamKam: Bodø og under 3,5 mål til odds 2,45 ved Nordicbet*
Norge, Eliteserien

Bodø gav sig selv et pænt udgangspunkt med 1-0 over Dinamo Zagreb i CL-kvalifikationen, men der venter stadig holdet en svær, svær opgave i ”gryden” i den kroatiske hovedstad i næste uge.

Derfor bør Bodø ikke bruge kræfter på at køre HamKam over allerede lørdag aften; noget som flere hold i Eliteserien i øvrigt har haft store problemer med. Jakob Michelsens tropper har kun fem nederlag i sæsonen, som alle har været på 0-1, 0-2 eller 1-2, så selvom Bodø har været nådesløse på Aspmyras kunstgræs denne sæson, bør HamKam kunne give dem rigelig modstand til, at det kun blir til lille hjemmesejr.

Spil Leanders Listige til odds 2,45* (spilbar til 2,20)


Leanders Langskud – søndag d. 21. august kl. 15:00

Mjällby – Malmö: Malmö vinder med præcis et mål odds 3,55 ved Cashpoint*
Sverige, Allsvenskan

Malmö har voldsomt vigtig Europa League-playoff-kamp torsdag mod Sivasspor inden en ligakamp mod Mjällby og returopgør i Tyrkiet næste torsdag.

Samtidig har man dog ikke råd til at sjofle Allsvenskan, hvor man kun er 4’er efter 18 spillerunder med fem point op til Häcken.

Derfor ligner det en god idé at nappe MFF-sejr med mindst mulig margin mod rækkens mest målfattige hold fra Mjällby, som har haft det svært mod top5-holdene i sæsonen og ligger lidt i ingenmandsland med ni point til top3 og hele 15 point til nedrykning.

Mjällby har tabt fire ud af fem opgør til Häcken, Djurgården, Hammarby og netop Malmö, men alle med cifrene 1-0, 2-0 eller 2-1. Malmö har otte ud af 10 sejre i sæsonen på et eller to mål, så her skal oddset på MFF-1-målssejr være godtaget.

Spil Leanders Langskud til odds 3,55* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar