18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 19. – 20. marts

Sidste grundspilsrunde skal afvikles søndag kl. 14:30 med simultan kickoff i alle seks kampe. Leanders Superliga-luringer kigger mod opgørene Sønderjyske – Randers, Silkeborg – FC Midtjylland og AaB – Brøndby

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 20. marts kl. 16:45

Vitesse – Waalwijk: Waalwijk +1,5 til odds 1,48 ved bet365*
Holland, Eresdivisie

Vitesse Arnhem røg på grusommeste vis ud til Roma efter forbilledelig fight i Rom, hvor man måtte kapitulere efter Tammy Abrahams udlignende mål i overtiden, der sikrede sammenlagt, knebent avancement til italienerne på 2-1.

Under 70 timer efter man forlod Stadio Olimpico skal man i aktion hjemme mod Waalwijk i Eresdivisie, og Vitesse har haft det endog meget svært i de tidligere tilfælde på sæsonen, hvor man har spillet på udebane i Europa torsdag og efterfølgende har spillet ligakamp i Holland.

To sejre, to uafgjorte og to nederlag er facit i de seks tilfælde for Vitesse, som ikke en eneste gang har vundet med mere end et mål i de to sejre over Utrecht (2-1) og Zwolle (1-0)

Waalwijk har leveret et særdeles godkendt forår, hvor man godt nok kun har skrabet otte point sammen i otte kampe, men holdet har leveret flere voldsomt ærefulde indsatser, blandt andet ved at hente Ajax 2-0 føring på Johan Cruyff Arena, blot for at tabe 2-3 på et straffespark i sidste minut, ligesom man også kun tabte med et mål til Twente, som ligger 10 point foran Vitesse, og i det sidste nederlag til et tophold tabte man 0-2 til Feyenoord på en 89. minutsscoring fra gæsternes Hendrix.

Vitesse sejrede knebent 2-1 i det omvendte opgør i september, og det vil undre meget, hvis de har kræfterne til at køre over Waalwijk her. Ganske fin betaling på, at Waalwijk maksimalt taber med et mål eller sågar får point.

Spil Leanders Lette til odds 1,48* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 19. marts kl. 15:00

Rakow – Legia: Rakow -0,5 (AH) til odds 1,91 ved LeoVegas*
Polen, Ekstraklasa

Legia Warszawa havde et horribelt efterår, hvor de 15-dobbelte polske mestre lå til nedrykning, men nu virker man på vej frem med fem sejre på stribe i alle turneringer. Spørgsmålet er dog, om man lader sig forblænde af de grønne sejrskolonner, hvis man går lidt ned i hvilke hold som Legia rent faktisk har slået:

Gornik Leczna (to sejre, liga og pokal): Næstsidst i Ekstraklasa
Termaliga: Sidst i Ekstraklasa
Slask: 4.sidst i Ekstraklasa
Wisla Krakow: 3.sidst i Ekstraklasa
Zaglebie Lubin: 6.sidst i Ekstraklasa

Derudover fik man kun 0-0 ude mod føromtalte bundprop fra Termalica, så det genstår stadig at se om Legia kan noget mod rækkens tophold; indtil videre har man mod Lech Poznan, Pogon Szczecin og lørdagens modstandere fra Rakow fået et rundt nul på pointkontoen, og det endda i tre kampe hjemme på Stadion Miejski.

Rakow fører Ekstraklasa og har set uhyre skarpe ud i foråret med seks sejre og en uafgjort i alle turneringer. Man har spillet til nul fem af gangene og holdt på de fleste af holdets profiler henover vinteren. Det er et tab, at man har kroatiske Arsenic i karantæne i forsvaret, men han har trods alt kun spillet 15 af 25 kampe fra start i sæsonen.

Flot odds på rækkens førerhold mod et Legia-mandskab, der stadig har noget at bevise mod kvalitetsmodstand.

Spil Leanders Listige til odds 1,91* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – søndag d. 20. marts kl. 18:00

Roma – Lazio: Rødt kort i kampen til odds 3,25 ved ComeOn*
Italien, Serie A

Når Lazio og Roma mødes i enten marts eller april måned på den såkaldte opløbsstrækning i topkampen, tegner der sig et voldsomt interessant mønster:

Marts 2019: Lazio – Roma 2-0 (rødt kort Kolarov, Roma)
April 2018: Lazio – Roma 0-0 (rødt kort Radu, Lazio)
April 2017: Roma – Lazio 1-3 (rødt kort Rüdiger, Roma)
April 2016: Lazio – Roma 1-4 (rødt kort Hoedt, Lazio)
April 2013: Roma – Lazio 1-1 (rødt kort Biava, Lazio)
Marts 2012: Roma – Lazio 1-2 (rødt kort Stekelenburg Roma og Scaloni Lazio)
Marts 2011: Roma – Lazio 2-0 (rødt kort Radu og Ledesma, Lazio)
April 2010: Lazio – Roma 1-2 (rødt kort Ledesma, Lazio)
April 2009: Lazio – Roma 4-2 (rødt kort Matuzalem, Lazio, Panucci, Roma og Mexes, Roma)

Situationen i år er ikke spor anderledes med begge hovedstadshold syv og otte point efter Juventus i top4, så uafgjort vil være tæt på ubrugeligt med blot ni runder igen. Derfor får dommer Massimiliano Irrati formentlig så ganske rigeligt at se til – Irrati har ikke dømt et lokalderby siden Genoa – Sampdoria i 2017, hvilket langt fra er optimalt i forhold til kampstyring og linje.

Voldsomt flot betaling på rødt kort i det ophedede Romer-derby.

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere tips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar