18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 19. – 20. februar

Benjamin Leander tager en eksotisk rundtur til weekendens kampe, hvor der startes i det græske øhav med en afstikker til Tyrkiet, inden vi ender i Portugal sent søndag aften.

Leanders Lette – lørdag d. 19. februar kl. 11:00

Kahta – Sancaktepe: Kahta -1,5 (AH) til odds 1,81 ved ComeOn*
Tyrkiet, 3. Lig Gruppe 1

I Tyrkiets 4.bedste række har Sancaktepe været det helt store kaoshold i denne sæson, hvor holdet takket være elendig økonomi er oppe på at have benyttet mere end HALVTRES forskellige spillere i sæsonen og fire forskellige trænere på 21 kampe.

Sæsonens eneste sejr kom kuriøst nok mod lørdagens modstandere fra Kahta, men Sancaktepe er oppe på tretten nederlag på stribe og har over nytår mistet et hav af profiler, blandt andet holdets tre topscorere, der stod for 14 af 18 scoringer.

Kahta har ikke haft nogen stor sæson og er også at finde under nedrykningsstregen, men det er blevet til point i tre af de første fire kampe mod hæderlig modstand, som er klasser over det Sancaktepes uduelige hold kan præstere.

Sancaktepe skal på 1.200 kilometers bustur til Adiyaman, hvilket næppe er i voldsomt høj kurs, så her lugter det af endnu et klart nederlag på mindst to mål, som har været tilfældet i 11 af Sancaktepes 18 nederlag i sæsonen.

Spil Leanders Lette til odds 1,81* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – søndag d. 20. februar kl. 21:00

Moreirense – FC Porto: FC Porto vinder og under 3,5 mål til odds 2,00 ved Nordicbet*
Portugal, Primeira Liga

FC Porto krigede sig til en 2-1 sejr over Lazio i midtugens Europa League-playoff sent torsdag aften, men der er returopgør allerede fire dage efter udekampen mod Moreirense i Primeira Liga, så førerholdet bør næppe bruge voldsomt mange kræfter på at lammetæve Moreirense.

Hjemmeholdet ligger i bunden af rækken, men har faktisk gjort det hæderligt mod de tre tophold fra Porto, Benfica og Sporting, hvis man trækker 0-5’eren mod Porto i september fra, hvor man var bagud 0-1 efter 50 minutter, men nedsmeltede og tabte 0-5.

Mod Benfica fik man flot 1-1 så sent som for en måned siden, mens man kun tabte 0-1 i Sporting og 1-2 til Benfica på hjemmebane. Til gengæld blev man smadret 0-5 af Famalicao i det direkte bundopgør sidste weekend, så man vil formentlig komme meget forsigtigt ud til kampen her.

Fint at få dobbelt op på ciffertipsne 0-1, 0-2, 1-2 og 0-3 som udfaldet foroven dækker over.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,87)

Leanders Langskud – søndag d. 20. februar kl. 16:15

Volos – Olympiakos: Olympiakos vinder med præcis ét mål til odds 3,60 ved bet365*
Grækenland, Super League

Olympiakos solgte sig selv dyrt mod Atalanta i Europa League, hvor man var foran 1-0, men tabte knebent 1-2 og derfor er i live inden returopgøret på græsk grund på torsdag.

Det bør medføre, at man kører den ind med Cruise Control mod Volos i ligakampen søndag eftermiddag. Mønstret har været ganske tydeligt, når man ser på Olympiakos efter en europæisk midtugekamp:

2-1 ude mod Lamia
0-0 hjemme mod Panathinaikos
2-1 hjemme mod PAOK
1-0 hjemme mod Ionikos
2-1 hjemme mod Volos
1-0 hjemme mod Aris

Volos er i midten af rækken, men har bevist sig tidligere på sæsonen ved bla. at spille vanvittige 4-4 hjemme mod PAOK, men her er man svækket af karantæne til vigtige Jean Pierre Barrientos grundet udvisning i seneste kamp, så det ligner endnu en kneben sejr til Olympiakos, som trods alt “kun” er ni point foran PAOK og næppe er interesserede i at gøre guldkampen åben igen.

Gå efter en logisk et-målssejr til skyhøj betaling.

Spil Leanders Listige til odds 3,60* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Benjamin Leander giver spiltips til Superligaen i SpilXpoden

Skriv et svar