18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 17. – 18. september 2022

Leanders Luringer tager til afdansningsbal i Venezuela, guldkamp i Allsvenskan og bundbrag i Superettan lørdag og søndag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 18. september kl. 23:00

Monagas Mineros: Over 2,5 mål til odds 1,74 ved Marathonbet*
Venezuela, Primera Division

Vilde Vest-kamp i vente i sidste runde af grundspillet i Venezuela, hvor det allerede nu ligger fast, at Monagas skal spille mesterskabsslutspil som et af holdene fra top4. Man møder et Mineros-hold, som er afhængige af, at Portuguesa enten taber til Puerto Cabello eller at Lara og Zulia spiller uafgjort med hinanden, hvis man vil med i top12 og slutspil om en plads i Copa Sudamericana næste sæson.

Samtidig skal Mineros vinde med det, som formentlig bliver seks til otte mål for at gå forbi et af de tre hold på bedre målscore, så det er bare fuld fart frem for Mineros og så ellers håbe på det bedste – i øvrigt har man været helt ekstremt underholdende i august og september med vanvidscifrene 2-2, 2-4, 2-2, 3-3, 2-3, 2-3 og 2-2.

Monagas kan sagtens bruge bedre målscore i jagten på at hente topholdene Zamora og Metropolitanos i mesterskabsspillet og er i forvejen rækkens mest scorende mandskab. Monagas vandt det omvendte opgør med 3-1 på udebane, så mindst tre mål ser overkommeligt ud her.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – søndag d. 18. september kl. 15:00

Täby – Team Thoren: Täby -1,0 (EH) til odds 1,90 ved Unibet*
Sverige, 1. division Norra

Det er formentlig kun de mest inkarnerede Team Thoren-fans, der tror på forblivelse i Sveriges tredjebedste række. Siden holdet vendte tilbage fra sommerpause i starten af august er det blevet til syv nederlag i rap med en målscore på 2-22, og begge mål er sat ind af den nu skadede topscorer Rasmus Engström. Det efterlader Team Thoren utopiske 16 point fra redning med 24 point at spille om.

Lørdag morgen går turen så syv timer sydpå i bus fra Umeå mod Stockholm-forstaden Täby, hvor den står på bundbrag mod næstsidsteplacerede Täby, som dog blot har tre point til redning og har set aldeles kompetitive ud siden sommerpausen.

Täby har spillet otte kampe og fået syv point i perioden, men kun mod topholdet Sandviken har man tabt med mere end et mål, og man kommer fra en fremragende 4-2 sejr på udebane over Karlstad til at styrke selvtilliden.

Man besejrede Team Thoren med 4-1 på udebane i første runde af sæsonen og bør også kunne tage en klar sejr her over de slagne gæster.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – lørdag d. 17. september kl. 15:00

Häcken – Hammarby: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3,70 ved Unibet*
Sverige, Allsvenskan

Topkamp mellem nummer 1 og 3 i Allsvenskan med otte spillerunder igen. Häcken kan sætte Hammarby så godt som af i guldstriden med sejr her, for så er der otte points afstand mellem de to hold.

Begge mandskaber slider dog en anelse med formen. Häcken med skuffende uafgjorte mod Kalmar ude og endnu værre bundholdet Degerfors hjemme, mens Hammarby er oppe på tre kampe i streg uden sejr, senest med 0-0 i derbyet med rivalerne fra Djurgården, som ligger mellem de to mandskaber ét point bag Häcken og fire foran Hammarby.

Det er derfor nemt at tro på en afventende start og mere åben slagsudveksling i 2. halvleg. Sådan var det omvendte opgør i hvert fald, hvor alle fire scoringer i 2-2 kampen faldt i de sidste 45 minutter, ligesom pokalkampen mellem de to i Stockholm også var uden mål de første 38 minutter, inden to bizarre selvmål sendte Hammarby i front kort inden pausefløjtet.

Lige under fire gange indsatsen for en nullert til pause er nydeligt betalt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,70* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar