18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 16. – 17. april

Fiduserne står i kø i påskebolden, og Leanders Luringer graver efter guld i Portugal, Italien og Frankrig

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 17. april kl. 20:45

Paris SG Marseille: Kylian Mbappé (PSG) scorer i kampen til odds 1,66 ved Nordicbet*
Frankrig, Ligue 1

Kylian Mbappé fremstår decideret uopdækkelig fortiden med syv mål, fem oplæg og FIREOGTYVE afslutninger i sine sidste tre optrædener – to for PSG og én for Frankrig. På Parc Des Princes har Mbappé scoret fem kampe i træk, og derfor får Marseille i den grad deres hyr for med at forsvare målet mod den franske frontløber søndag aften.

Især fordi Jorge Sampaiolis tropper først kommer retur fra Grækenland natten til fredag efter en formentlig opslidende Europa League-kamp mod PAOK, og PSG bør alt andet lige være motiverede for at sende mesterskabet til hovedstaden med 99,9% sikkerhed via en sejr i opgøret her.

Kun 1,35 i snit på PSG, så 1,66 på, at deres suverænt farligste mand for tiden kommer på tavlen er faktisk flot.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 16. april kl. 14:30

Südtirol – Padova: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,55 ved LeoVegas*
Italien, Serie C Gruppe A

Gigantisk oprykningsfinale i Serie C Gruppe A, hvor der er kolossalt meget på spil. Vinder Südtirol er oprykningen til Serie B sikret, mens en sejr til Padova vil give søndagens gæster ét points forspring med én runde igen og en hjemmekamp mod midterholdet Virtus Verona.

Derfor vil det være voldsomt mystisk, hvis ikke holdene kommer ud med en ordentlig portion respekt for hinanden i Bolzano, hvor Südtirol har været tilnærmelsesvis umulige at dirke op med seneste scoring mod sig i åbent spil helt tilbage i slutningen af november 2021- mageløse 10 hjemmekampe siden.

Det omvendte opgør i Padova sluttede også uden scoringer tilbage i september måned, så som den største selvfølge bør det starte uden scoringer i de første 45 minutter lørdag eftermiddag.

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,30)

Leanders Langskud – lørdag d. 16. april kl. 19:00

Maritimo – Boavista: X’et til odds 3,20 ved Nordicbet*
Portugal, Primeira Liga

Maritimo og Boavista er otte point foran Tondela på den playoffgivende tredjesidsteplads i Portugals bedste række, og derfor vil et kryds passe begge hold aldeles glimrende i den femtesidste spillerunde. I Portugal går indbyrdes opgør forud for målforskel, og her er Maritimo dårligere end Tondela, mens Boavista mangler et indbyrdes møde på udebane med Tondela.

Derfor vil afstanden på ni point lune for begge mandskaber, især fordi Tondela brager sammen med Moreirense fra næstsidstepladsen og har point i sigte. Særligt for Boavista er nedrykningen ikke afværget endnu med kampe mod Sporting og Guimaraes fra toppen samt direkte opgør på udebane mod Moreirense og Tondela fra bunden af rækken på udebane, mens Maritimo også har Benfica hjemme og en lang tur til Santa Clara på beddingen i de næste to runder.

Derfor vil uafgjort her formentlig føles som en halv sejr for begge hold, og når det omvendte opgør i Boavista tilmed endte 1-1, går vi efter en gentagelse her til fin betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Læs også:

Skriv et svar