18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 14. – 15. maj 2022

Leanders Luringer drager østpå for at finde værdi i Tyrkiets to bedste fodboldrækker samt en høj-oddser i den bulgarske pokalfinale, hvor den står på ærkefjendebrag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 14. maj kl. 14:00

Altinordu – Balikesirspor: Handicap (0-1) 1-tal odds 1,55 ved Marathonbet*
Tyrkiet, 1. Lig

Balikesir er forlængst rykket ud af den næstbedste række og skal nu på sæsonens sidste udebanetur til Izmir og genopstandne Altinordu, som har været ustoppelige de sidste ni kampe, hvor man har hentet 20 point – to point færre end man hentede i de første FEMOGTYVE runder.

Balikesir har tabt 12 af de seneste 13 kampe og har fået et point mod Menemenspor fra næstsidstepladsen i perioden. Man er begyndt at stille med en række af de unge spillere, som skal stille op for holdet i den tredjebedste række, hvilket bla. har kostet gevaldigt defensivt.

Altinordu kommer uden nye skader eller karantæner og har alt at spille for i bunden af rækken, hvor man med to runder igen er et point over stregen med 42 point, mens Bursaspor og Kocaelispor halser efter på 41 point. Derfor er en sejr et must her, og den bør også blive ganske overlegen med tanke på, at Altinordu så sent som for tre uger siden tog til Ankara og scorede tre gange mod det nuværende førerhold og viste, at man har rigeligt at skyde med i offensiven.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,37)

Leanders Listige – søndag d. 15. maj kl. 15:00

Göztepe – Besiktas: Besiktas -1,5 (AH) til odds 2,75 ved Unibet*
Tyrkiet, Super Lig

Göztepes cheftræner Serdar Sabuncu meldte efter weekendens 1-3 nederlag til Fatih Karagümük ud, at man ville bruge sæsonens sidste to kampe til at se unge spillere an og samtidig evaluere, hvor mange af de udenlandske spillere, der skal med ned i 1. Lig til næste sæson. Göztepe rykkede for et par runder siden ud af den bedste tyrkiske række efter fem år på højeste niveau, og med tanke på, at holdet ikke har givet EN startplads i sæsonen til de ni markspillere man har i truppen under 21 år, så må startopstillingen mod Besiktas blive en relativt svag en af slagsen.

Gæsterne har haft en skuffende sæson, men kursen er også bedre under ny cheftræner Valerien Ismael, som har ni point i sine første seks kampe med relativ stor sværhedsgrad, bla. med 1-1 ude mod mestrene fra Trabzonspor, 1-1 i lokalderbyet med Fenerbahce samt 4-1 over top5-holdet fra Alanya.

Man har wing backen Ridvan Yilmaz i karantæne, men får omvendt Valentin Rosier tilbage i forsvarskæden fra skammekrogen, og topscorer Mitchi Batshuayi er blot to mål fra førstepladsen på topscorerlisten og ligner også et oplagt bud på en målscorer her i en overlegen sejr til gæsterne.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – søndag d. 15. maj kl. 16:00

CSKA Sofia – Levski Sofia: 0-0 efter ordinær tid til odds 7,50 ved bet365*
Bulgarien, Pokalfinale

Ærkerivalopgør mellem CSKA og Levski med en pokaltitel på spil. Opgøret er vurderet fuldstændig åbent uden nogen forhåndsfavorit, og af samme grund må oddset på en målløs finale efter 90 minutter være logisk.

0-0 har været resultatet efter FULDTID i BEGGE indbyrdes opgør denne sæson, og der ventes relativt varme 25 grader ved kickoff i pokalfinalen, hvilket også bør lægge en dæmper på tempoet i kampen.

CSKA var i pokalfinalen sidste år, hvor man var mærkbart større favoritter mod Arda Kardzhali, men alligevel først scorede kampens enlige mål efter 85 minutter, mens Levski tabte pokalfinalen i 2019 til Slavia Sofia efter straffesparkskonkurrence og 120 minutters målløs fodbold.

Solid værdi i tredje gang 0-0 mellem de to denne sæson.

Spil Leanders Langskud til odds 7,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


1 kommentar

  1. Tak for tippene, Benjamin.
    Har netop fundet 0-0 i CSKA-kampen til odds 8 hos Unibet. Under 0.5 mål i kampen.

Skriv et svar