18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 12. marts

En god pose blandede bolsjer udgør Leanders Luringer denne weekend, hvor vi skal til sekundafodbold i England og top mod bund i både Tjekkiet og Belgien.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 12. marts kl. 16:00

Bishops Stortford – Merstham: Bishops Stortford til odds 1,40 ved Cashpoint*
England, Isthmian Premier Division

I den syvendebedste engelske række er Bishops Stortford en del af et tæt ræs i toppen, hvor Worthing er stukket af på den direkte oprykningsplads, mens det er meget tæt med kun tre point mellem placeringerne to og syv, hvor Bishops Stortford i skrivende stund er 2’er.

Langt længere nede i tabellen finder vi Merstham, som har fire point til nedrykningsstregen og primært har hentet sine point mod de mere jævnbyrdige hold i tabellen. Mod de seks tophold, som alle snitter tæt på 2,0 point pr. kamp, har Merstham fået det magre udbytte af ét sølle point ud af 24 mulige med målscoren 6-25. Det enlige point kom godt nok mod netop Bishops Stortford i det omvendte opgør, men siden det opgør i november har Merstham fået 10 point i 14 kampe, mens tallet for Bishops i samme periode er 32.

Fint odds på den kraftigt forventede hjemmesejr

Spil Leanders Lette til odds 1,40* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – lørdag d. 12. marts kl. 18:00

Plzen – Teplice: Plzen -1,5 (AH) til odds 1,93 ved bet365*
Tjekkiet, 1. Liga 25. runde

Bundholdet Teplice har været helt chanceløse mod top5 i Tjekkiet, som har et markant højere niveau end de fleste. Slavia, Plzen, Sparta, Banik Ostrava og Slovacko har alle mellem 46 og 60 point, mens Mlada Boleslav på sjettepladsen har sølle 30.

Mod Top5-holdene har Teplice fået NUL point ud af 21 mulige og står med målscoren 5-17.

Derfor giver det fin mening at gå efter klar sejr til Plzen, der er á point med Slavia Prag, men bagefter på målscoren, hvor Slavia har +44 og Plzen blot +30.

Gæsterne mangler også vinternyerhvervet Jan Shejbal med karantæne, og Plzen slog i sidste hjemmekamp bundholdet Pardubice, der er et point bag Teplice.

Spil Leanders Listige til odds 1,93* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – lørdag d. 12. marts kl. 20:45

Oostende – Club Brugge: Brügge vinder, over 1,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 3,40 ved Mr. Green*
Belgien, Pro League 31. runde
Spillet er et byg-selv-væddemål

Der skal gå meget galt, hvis ikke Oostende får tidlig sommerferie om fire spillerunder. Holdet er ni point foran Seraing på den næstsidsteplads, der giver kvalifikationskampe om at undgå nedrykning, mens top8 om Conference League-pladserne også er væk efter weekendens klare nederlag til Anderlecht på 0-3.

Mod øvrige tophold som Union Gilloise, Antwerp og Gent og weekendens modstander fra Club Brugge har man også været jævnt chanceløse med kun ét point og en målscore på 4-20. Holdets topscorer Maktar Gueye har været komplet usynlig efter nytår uden mål overhovedet, så her ligner det klar Brugge-sejr.

Gæsterne har hentet fem point på Union Gilloise de sidste fire runder og fremstår uhyre stærke for tiden. Fire sejre i træk med en målscore på 14-2 siger det hele, så her prøver vi en variant, hvor Brugge skal vinde med mindst to mål uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Der er flere spilforslag at finde fra Benjamin Leander i weekendens udgave af SpilXpoden

Skriv et svar