18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 10. – 13. juni 2022

Weekenden er stadig fyldt med landsholdsfodbold, og Benjamin Leander tager bla. temperaturen på det danske U21-landshold og storkampen England-Italien, mens der også bliver plads til et smut til Brasilien.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 10. juni kl. 18:00

Danmark U21 – Skotland U21: Danmark U21 til odds 1,46 ved bwin*
U21 EM-kvalifikation, Gruppe I

Danmark er sikker på at blive 2’er i Gruppe I, men er stadig meget i live i forhold til at blive bedste 2’er og gå direkte til EM-slutrunden. Det kræver dog maksimumpoint i de sidste to kampe mod Skotland og Tyrkiet, og især skotterne bør være en walk in the park for Jesper Sørensens tropper.

2-1 hjemme mod gruppens bundhold fra Kasakhstan er eneste sejr til de skotske talenter, som primærtbestår af skotske talenter fra den hjemlige liga samt enkelte spillere fra Premier League-periferien. Rangers’ Glenn Middleton er eneste spiller i truppen med mere end en enkelt U21-scoring, og selvom danskerne faktisk også kun har Gustav Isaksen og Victor Jensen noteret for mere end et enkelt mål, er navne som Rasmus Højlund, Mathias Kvistgaarden, Mo Daramy, Maurits Kjærgaard og Sebastian Jørgensen decideret voldsomme navne sammenlignet med skotternes.

Sikker dansk sejr i vente fredag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,46* (spilbar til 1,35)

Mohamed Daramy er en profil på det danske U21-landshold. Foto: Bildbyrån

Mohamed Daramy er en profil på det danske U21-landshold. Foto: Bildbyrån


Leanders Listige – mandag d. 13. juni kl. 00:00

Tombense – CSA: Tombense til odds 2,71 ved Marathonbet*
Brasilien, Serie B

Udover skuffelsen ved at blive frarøvet sæsonens blot tredje sejr i overtiden mod Chapecoense, fik CSA fra Alagoas yderligere voldsomt dårlige nyheder i form af ikke færre end FIRE karantænegivende advarsler til målmand Marcelo Carné og hele holdets venstre side med venstre midtstopper Lucao, venstre back Diego Renan og venstrekanten Osvaldo. Alle fire spillere ligger i top8 over mest spilletid i sæsonen, og det giver sig selv, at det er et voldsomt tab for søndagens gæster.

Oprykkerne fra Tombense har endnu ikke tabt i deres første seks kampe i Serie B, og holdet har tilmed også vundet de to seneste af slagsen med 1-0 over topholdet Bahia og senest 2-1 over Ituano. Den 40-årige veteranangriber Ciel fejrede sit comeback fra skade ved at score i den kamp, og med en trup uden nye skader eller karantæner er det voldsomt svært at se hvorfor Tombense ikke skal være marginale favoritter her.

Spil Leanders Listige til odds 2,71* (spilbar til 2,55)

Leanders Langskud – lørdag d. 11. juni kl. 20:45

England – Italien: Spiller til først at få kort: INGEN til odds 15,00 ved bet365*
Nations League, Gruppe A

Naturligvis er det et langskud at gå efter 0-0 i kort i en kopi af EM-finalen fra sidste sommer, men der er markant forskel på en højintens finale og så en glorificeret venskabskamp på Nations League-niveau, hvor begge hold oven i købet næppe vil være grædefærdige over uafgjort.

Englænderne var fire minutter fra at gå uden kort i deres udekamp mod Tyskland indtil Noah Schlotterbeck lavede straffespark på Harry Kane og indkasserede kampens enlige, gule kort i minut 86. Italienernes kamp mod tyskerne var anderledes intens med otte gule kort, som alle blev uddelt i en intens 2. halvleg hvor serbiske Srdjan Jovanovic dog også havde umanerlig dårligt styr på tingene.

Polske Szymon Marciniak har sjældent nul kort i sine kampe, men alt andet lige kan der sagtens gå mere venskabskamp end intensitet i opgøret på Molineux i Wolverhampton, så her prøver vi et gedigent langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 15,00* (spilbar til 11,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


1 kommentar

  1. Gode spil!
    Jeg har spillet dit langskud på betfair til odds 26. De er ofte høje på under 0.5 kort.

Skriv et svar