18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 10. – 11. september 2022

Kampene falder tæt for stort set alle hold i Europa med pokalbold, midtugerunder og europæisk engagement. Benjamin Leander prøver at udnytte det til fuld plade i Weekend-Luringerne.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 10. september kl. 13:00

Aberdeen – Rangers: Aberdeen +1,0 (AH) til odds 1,63 ved Nordicbet*
Skotland, Premier League

Rangers har for første gang siden 1925 (!) tabt to kampe i træk med sammenlagt otte mål, nemlig 0-4 mod både Celtic og Ajax. Spillet har været forkrampet og attituden elendig i begge opgør, og intet tyder på, at man bare vender slagets gang med en svær tur til Pittodrie og Aberdeen, som i den grad må lugte blod.

Hjemmeholdet fik uafgjort to gange mod Rangers sidste sæson og tabte knebent med 0-1 på et mål 10 minutter før tid i det tredje, og har for vane at spille tætte kampe mod Rangers på eget græs. Således skal man tre år tilbage for at finde seneste Rangers-sejr på mere end et mål – dengang en 4-2 sejr hvor Jermaine Defoe scorede i 90+4 til slutresultatet.

Aberdeen har en hel uges hvile i modsætning til Rangers sølle 63 timer, så her skal der gå meget galt, hvis væddemålet tabes. Fuld gevinst i tilfælde af point til Aberdeen; pengene retur hvis Rangers vinder med et enkelt mål.

Spil Leanders Lette til odds 1,63* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – søndag d. 11. september kl. 17:30

Malmö FF – Norrköping: Over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 2,10 ved bet365*
Sverige, Allsvenskan

Malmös nye, gamle træner, Åge Hareide, har proklameret, at fokus er på Allsvenskan og på top3, så man kan deltage i europæiske turneringer efter sommer. Med ni runder igen er Malmö seks point og en markant dårligere målscore efter Hammarby, så kun tre point gælder i opgøret her mod Norrköping, der også kommer med en tidligere bekendt af dansk fodbold.

Glen Riddersholm har spillet friskt til med sit Norrköping-hold siden ankomsten midt i august, hvor fire kampe har givet fem point og en underholdende målscore på 8-7. Begge hold har været på tavlen i samtlige opgør, og fire af de sidste fem indbyrdes opgør mod Malmö er også endt med begge hold på tavlen. Norrköping har otte point og en betragetligt bedre målscore ned til stregen, og selvom 1-1 ude mod det skånske storhold vil være at betragte som en succes, virker det langt fra usandsynligt, at kampen går i stå dér.

Gå efter mindst tre scoringer og mål fra begge mandskaber.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,97)


Leanders Langskud – søndag d. 11. september kl. 16:00

KR Reykjavik – Stjarnan: Halvleg/Fuldtid X/X til odds 6,70 ved Marathonbet*
Island, Besta-deild

Næstsidste runde i det islandske grundspil i den bedste række, og med uafgjort er både KR Reykjavik og Stjarnan garanteret at forblive i top6, der giver mesterskabsslutspil, med mindre forfølgerne fra Keflavik slår topholdet fra Vikingur med mindst tre mål – et udfald, som giver odds 21 de højeste steder.

Stjarnan har 28 point og målscoren -1, KR har 27 point og målscoren +1 og Keflavik har 25 point og målscoren -2. Derfor vil uafgjort passe begge mandskaber aldeles udmærket med tanke på at sikre sig et stærkt udgangspunkt inden sidste spillerunde. Taber Keflavik til Vikingur, er Stjarnan sikre på top6, mens KR bare ikke skal tabe 3 point og mindst 4 mål på Keflavik i sidste runde, hvor KR skal til Vikingur, mens Stjarnan har en overkommelig hjemmekamp mod FH.

I forvejen er begge hold i top3 over flest uafgjorte kampe i sæsonen med KR i spidsen via hele ni pointdelinger på 21 forsøg, så her går vi den spekulative vej og satser på uafgjort både ved pausen og efter slutfløjtet til skyhøje odds. Det rene X står i tæt på odds 4 og skal også være soleklar værdi.

Spil Leanders Langskud til odds 6,70* (spilbar til 5,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar