18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 1. – 3. juli 2022

EM-finale for U19-landshold, hedebølge i finsk sekundafodbold og stort derby sørger for indholdet til første udgave af Leanders Luringer i juli måned.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 3. juli kl. 15:00

Djurgården – Hammarby: Begge hold scorer til odds 1,68 ved Marathonbet*
Sverige, Allsvenskan

Topbrag og rivalopgør i Stockholm mellem Djurgården og Hammarby i en position, hvor det ligner fart over feltet fra start.

Djurgården-træner Kim Bergstrand har det traditionelt svært mod Hammarby med kun en sejr i 10 indbyrdes opgør mellem 2014 og 2020, men SAMTLIGE 10 opgør er endt med begge hold på tavlen, hvor seks af opgørene var med Bergstrand som Sirius-træner, mens fire af dem har været som træner for Djurgården.

Marti Cifuentes er ny træner i Hammarby, men har lagt lovende fra land med underholdende spil og et målsnit på næsten 3,0 pr. kamp, hvor det kun er blevet til Clean Sheets mod hold udenfor top8.

Temperaturerne falder også til tålelige 23 grader ved kickoff, og med 4-1 og 2-2 som cifre i sidste sæsons indbyrdes opgør, er det ikke svært at forestille sig mål fra begge sider her.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,58)

Leanders Listige – fredag d. 1. juli kl. 20:00

Israel U19 – England U19: England vinder til nul i ordinær tid til odds 2,38 ved LeoVegas*
U19 EM, Finale

Israel er sensationelt i finalen efter en overraskende sejr over Frankrig i semifinalen, hvor israelerne profiterede på et selvmål og en dødboldsscoring og holdt franskmændene mere eller mindre fra store chancer i kampen.

Nu venter så en revanche fra gruppespillet mod England, som man tabte 0-1 til på en tidlig scoring i en affære, hvor man ikke havde alverden at true med og blot formåede at skabe fem afslutninger til en samlet Expected Goals-sum på 0,21.

Englænderne har i seks kval-kampe og fire slutrunde-kampe lukket sølle to mål ind, hvor det ene var på straffespark mod Italien, og det vil undre meget, hvis holdet kommer i større problemer end man var i mod israelerne i gruppespillet, hvor man cruisede en 1-0 sejr hjem efter Liam Delaps scoring i det sjette minut.

Flot værdi på, at England vinder i ordinær tid uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – lørdag d. 2. juli kl. 17:00

Ilves-Kissät – EPS: Ciffertips 0-0 til odds 21,00 ved Cashpoint*
Finland, Kakkonen B

Naturligvis er det et langskud at gå efter 0-0 i den traditionelt målrige, finske Kakkonen-række, men her må over TYVE gange indsatsen være helt skudt over mål.

Der ventes nemlig 30 grader i Tampere, hvor Ilves-Kissäts talenthold spiller deres hjemmekampe, og på kunstgræsset på bane 3 helt uden læ, kommer spillerne på overarbejde.

Særligt fordi holdene får uvante 68 timers restitution mellem midtugens og denne weekends kampe, hvor Ilves-Kissät kommer fra 1-1 mod bundholdet GrIFK, mens EPS’ offensive krise fortsatte med et 0-2 nederlag til SalPa.

Gæsterne har nu målscoren 6-8 for ni kampe, og selvom Ilves-Kissät er rækkens mest scorende hold med 28 fuldtræffere, så har de sidste to kampe blot bragt to fuldtræffere med sig.

I en tæt række, hvor kun seks point skiller nummer to fra nummer otte, må og skal vi prøve den potentielt største fuldtræffer i Luringernes levetid.

Spil Leanders Langskud til odds 21,00* (spilbar til 13,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar