18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens europæiske fodboldkampe 5. – 6. marts

Leanders Luringer turnerer Europa rundt med ture til Bosnien, Tyrkiet og Sverige, hvor vi skal på måljagt!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 5 marts kl. 17:00

Zeljeznicar – Sarajevo: Under 2,5 mål til odds 1,57 ved Nordicbet*
Bosnien, Premier League

Sarejevo-derby i Bosnien mellem Zeljeznicar og FK Sarajevo i det, der bestemt ikke ligner et opgør med mange mål. Begge klubber har haft overordentlig svært ved at finde vej til nettet med hhv. 16 Zeljeznicar-mål og 20 Sarajevo-træffere i 20 ligakampe denne sæson, som da også har været medvirkende til, at begge hold er lysår efter førende Zrinjski i toppen af tabellen. Ingen af holdene har scoret mere end to mål i samme kamp denne sæson, og til kampen her er der tilmed meldt om frost og sne i størstedelen af Bosnien, hvilket næppe giver optimalt betingelser for attraktiv fodbold lørdag eftermiddag.

Læg dertil, at Zeljeznicar blot har FIRE mål tilbage i truppen efter salget af offensivspillerne Juricic (3) Zdunic (3) Bojo (3) og Vrhovac (2) i vinterpausen. Holdet var da også offensivt tandløse i første kamp efter vinterpausen, hvor man tabte 0-2 til Velez fra den nederste halvdel af rækken.

Sarajevo er mindre svækket end Zeljeznicar, men kommer til gengæld til kampen med en hård pokalfight i midtugen mod Sloboda Tuzla, hvor man vandt 2-0 i den første af to kvartfinaler. Det bør lægge en dæmper på kamptempoet, og på den baggrund ligner under 2,5 mål et glimrende spil – der har været gevinst på det udfald i 16 ud af 20 Sarajevo-kampe og 15 ud af 20 Zeljeznicar ditto.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – lørdag d. 5. marts kl. 12:00

Adiyaman – Ergene Velimese: Adiyaman -1 (EH) til odds 2,70 ved Nordicbet*
Tyrkiet, 2. Lig Rød Gruppe

I Tyrkiets 3.bedste række er Ergene Veliseme i voldsom pointkrise med seks nederlag på stribe og et forsvar, som har lukket 16 mål ind i processen. I januar mistede man begge klubbens normale målmænd til andre klubber, og det har altså kostet bagtil og i tabellen, hvor holdet ligger klart under nedrykningsstregen med 10 point til redning med 11 spillerunder igen.

Til kampen her er der også problemer i den anden ende af banen eftersom topscorer Ouzhan Akgun nu sidder ude med karantæne.

Det bør åbne for et pænt spil på klar sejr til hjemmeholdet fra Adiyaman, for værterne har hentet 13 point i otte kampe efter nytår – markant bedre end de 16 point man hentede i 19 kampe i efteråret 2021.

Holdet har især nydt godt af, at man igen råder over sin suveræne topscorer Cengizhan Akgün, som har scoret 12 gange i 19 starter, hvor Adiyaman har vundet de otte af de kampe, mens man uden Akgün blot har vundet én ud af otte kampe.

Fine chancer for sejr på mindst to mål til hjemmeholdet mod de trængte gæster.

Spil Leanders Listige til odds 2,70* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – søndag d. 6. marts kl. 13:00

Landskrona – Norrby: Over 3,5 mål i kampen til odds 3,00 ved LeoVegas*
Sverige, Pokal

Missionen er simpel for Norrby, som kun kan bruge sejren, hvis man vil skubbe IFK Göteborg eller Mjällby af tronen i Gruppe 8 i den svenske pokalturnering. Hvis IFK og Mjällby spiller uafgjort er sejr på mindst to eller tre mål påkrævet for Norrby, mens man skal vinde større end Norrby vinder, hvis de slår IFK i det indbyrdes opgør.

For modstanderne fra Landskrona tjener kampen kun som træningsopgør i og med, at mulighederne for avancement er udspillet, men det bør kun fordre et spil på mange mål i en kamp, hvor det taktiske oplæg næppe kommer til at bestå i betonsolidt forsvarsspil. Kampen spilles på Landskronas kunstgræsbane hvilket også bør være en fordel for spillet, så der skal slet ikke være så lang vej til mindst fire mål i kampen som oddsene antyder.

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skal du have flere spilforslag fra Benjamin Leander? Så tjek SpilXpoden, der er ude netop nu

Skriv et svar