18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden den 1. – 2. april

Leanders Luringer disker op med weekend-luringer fra det tyske, engelske og portugisiske. Allerede fredag går det løs.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 2. april kl. 12:00

Mafra – Benfica B: 1X til odds 1,50 ved bet365*
Portugal, Liga Portugal 2

Benfica B havde ligget lunt til i oprykningsræset, hvis man havde kunne rykke op, men det kan man i sagens natur ikke, og nu begynder motivationen at blive dalende hos reserveholdet.

Tre af de sidste fire kampe er endt med pointtab, og det seneste 2-3 nederlag til Leixoes blev en voldsomt bekostelig affære, hvor ikke færre end FIRE spillere tog karantænegivende kort med sig. Pedro Alvaro, Sandro Cruz, Rafael Brito og Cheikh N’dour sidder alle i skammekrogen til denne runde ude mod Mafra; alle fire spillere er med i top8 over mest spilletid i denne sæson for Benficas reserver, og topscorer Henrique Gouveia har de sidste to uger været kaldt op på A-holdet. I 21 kampe med Gouveia på banen har Benfica 41 point via 12 sejre og fem uafgjorte samt kun fire nederlag. Seks kampe uden Gouveia har givet tre sejre og tre nederlag.

Mafra er stadig ikke helt trygge fra nedrykning selvom der er 10 point ned til Sporting Covilha. Til gengæld har man været voldsomt svære at slå hjemme på Estadio Municipal, hvor seneste nederlag kom 5. december. Vigtige Inacio Miguel og Pedro Pacheco er tilbage fra karantæne, mens Rodrigo Martins til gengæld sætter sig i straffeboksen i stedet.

Alt andet lige fortjener Mafra et langt større favoritprædikat end de nuværende odds antyder.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – fredag d. 2. april kl. 19:00

Pirmasens – Ulm: Ulm vinder og holder nullet til odds 2,37 ved bet365*
Tyskland, Regionalliga Sydvest

Der var gevinst ved at gå mod Pirmasens i sidste weekend, og eftersom genbrug er godt, prøver vi lykken igen mod endnu et tophold:

Pirmasens har det tungt i bunden af den tyske Regionalliga Vest, hvor syv nederlag i syv kampe efter vinterpausen har sendt holdet ned på næstsidstepladsen i rækken. Holdet har haft det overmåde svært mod enhver form for modstand, der ligger i den bedste tredjedel af rækken, og beklageligvis står weekenden på udebanetur til oprykningsjagtende Offenbach.

Mod netop Offenbach, Elversberg, Ulm, Steinbach, Mainz II og Homburg, som alle snitter mellem 1,6 og 2,0 point pr. kamp for sæsonen, har Pirmasens tabt samtlige ni opgør med en lidet flatterende målscore på 2-17, og bizart nok er de to scoringer sat ind via et straffespark og et selvmål – altså har Pirmasens ikke scoret i åbent spil i over NIHUNDREDE minutter mod topholdene i rækken.

Nok er den offensive duo med Dennis Krob og David Becker tilbage efter karantæne, men man skal op mod et Ulm-mandskab, som har holdt nullet fire kampe i streg og har de seneste OTTE sejre i Regionalligaen med Clean Sheet til følge.

Det er et tab at topscorer Adrian Beck (8 mål) sidder ude med karantæne, men klar i kulissen står Wähle, Harres, Jann og Reichtert fra det offensive departement, som alle har mindst fem sæsonscoringer på deres CV.

Flot betaling på endnu en Ulm-sejr uden mål imod.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – lørdag d. 3. april kl. 16:00

Dover – Kings Lynn: Kings Lynn vinder og over 2,5 mål til odds 3,10 ved bet365*
England, National League

Dover er forlængst rykket ned fra den femtebedste engelske række efter en sæson med økonomisk kaos og pointfratrækning. Holdet er stadig på -4 point efter en sejr, fem uafgjorte og 28 nederlag og 12 fratrukne point inden sæsonstart.

Senest var man helt absurd foran 5-2 mod oprykningsjagende Wrexham, men endte med at tabe 5-6 på mål indkasseret i 91. og 98. spilminut.

Derfor vil det undre en del, hvis Dover går bort fra den voldsomt underholdende spillestil mod bundholdskollegerne fra Kings Lynn, der må og skal vinde opgøret, hvis man vil tættere på redning. Kings Lynn har syv point til redning med ni runder tilbage, men formkurven er i den grad opadgående med to sejre i de sidste tre runder – efter kun fire sejre i de første 32 – den ene endda mod topholdet Halifax, men bundniveauet er også lavt, hvilket et 1-4 nederlag til bundholdskollegerne fra Maidenhed for en måned siden også illustrerer.

Angriberen Malachi Linton er dog brandvarm med fire mål i de sidste fem kampe for Kings Lynn, og i en kamp, hvor begge hold med statsgaranti vil angribe ved uafgjort, ligner det helt klart mindst tre mål i kampen. Til gengæld virker oddset på Kings Lynn så tilpas saftigt når man tager i betragtning, at Dover har tabt 11 ud af 13 kampe i 2022. Derfor går vi efter udesejr og mindst tre scoringer.

Spil Leanders Langskud til odds 3,10* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

Læs også: Flere luringer fra Leander

Skriv et svar