18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 8. – 9. juni 2024

De sidste EM-testkampe og målfest i de danske divisioner. Det er opskriften på de bedste weekendspil fra Lurings-mester Benjamin Leander.


Foto: Michael Barrett Boesen/Alamy Live News

Leanders Lette – lørdag d. 8. juni kl. 15:00

Fremad Amager – Skive: Over 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Danmark, 2. division

Rendyrket sommerkamp i vente mellem Fremad Amager og Skive i 2. divisions nedrykningsspil, hvor begge hold har reddet sig en ny sæson efter sommerferien og bør gå en målrig kamp i møde.

Skive vandt det seneste indbyrdes opgør for en måned siden med 2-1, mens grundspillets to kampe endte med 4-1 til Fremad på kunstgræsset og 1-1 på naturgræs i Skive.

Skive har de seneste fem kampe i rækken over 2,5 mål, mens Fremad Amager er inde i en mindre formnedgang med tre nederlag i de sidste fem kampe, men også med fire af de kampe over 2,5 mål.

Svært at se andet end en løssluppen affære med mindst tre fuldtræffere.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – lørdag d. 8. juni kl. 18:00

Sverige – Serbien: Over 2,5 mål til odds 1,88 ved bet365*
Landskamp

Mod Danmark fik man bevist, at Sverige under Jon Dahl Tomasson er fart over feltet og meget åbne fodboldkampe. 2-1 til danskerne var minimum et par mål for lidt i kampen, hvor især svenskerne brændte skammeligt over flere omgange.

Det bør dog give et optimistisk udgangspunkt inden mødet med Serbiens EM-klare mandskab, som heller ikke så for stærke ud defensivt i deres sidste test, hvor serberne tabte 1-2 til Østrig og var bagud med 0-2 allerede efter 13 minutters spil. I marts stod det helt sløjt til, da det endte med et forsmædeligt 0-4 nederlag til Rusland.

Offensive typer som topscorer Mitrovic og Luka Jovic startede ude i Østrig i midtugen og bør få en startplads i Stockholm på lørdag, og så er der ikke lang vej til mindst tre scoringer i opgøret.

Spil Leanders Listige til odds 1,88* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – søndag d. 9. juni kl. 20:45

Slovakiet – Wales: Wales under 0,5 mål til odds 2,62 ved bet365*
Landskamp

Wales var forrykt dårlige i midtugen, hvor man skamfuldt måtte lade sig nøje med 0-0 mod minuputterne fra Gibraltar. Endnu en undervældende testkamp for waliserne under Robert Page som landstræner, hvor Waæes jar scoret fem gange i fem kampe – de fire af dem kom i efteråret, hvor man slog Gibraltar 4-0 på hjemmebane. Derudover har man spillet 0-0 med Finland og Sydkorea og spillet 1-1 med Tjekkiet.

Nu venter en sidste test inden sommerferie for den walisiske trup, og motivationsforskellen bør være til at tage og føle på mod et slovakisk mandskab, der står foran en EM-åbner mod Belgien om otte dage. I modsætning til waliserne brugte Slovakiet ikke mange kræfter på at lammetæve San Marino med 4-0, og slovakkerne så defensivt skarpe ud i EM-kvalen, hvor man godt nok lukkede fire mål ind i to knebne nederlag til Portugal på 0-1 og 2-3, mens man til gengæld kun lukkede fire mål ind i otte kampe mod Bosnien, Island, Luxembourg og Liechtenstein.

Selvom Wales hvilede topscorerne Kieffer Moore og Dan James fra start af (12 og 7 landsholdsmål) og givetvis bringer dem i spil her, skal det stadig være klart for højt med 2,62 på, at de igen går målløse fra banen i en kamp med lav motivation for gæsterne.

Spil Leanders Langskud til odds 2,62* (spilbar til 2,45)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar