18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 6. – 7. november

Leanders Luringer skal bruge godt med virtuelt brændstof på den store weekendtur, der flyver over Japan, USA og Sverige og skal bruge mål, mål og flere mål i alle tre kategorier.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 6. november kl. 13:00

Trelleborg – Vasalund: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,66 ved Marathonbet*

Must-win opgør i Sveriges næstbedste fodboldrække, hvor Vasalund med 95% sikkerhed rykker ned med alt andet end sejr, mens Trelleborg også lider et stort knæk i oprykningsduellen med uafgjort eller nederlag. Det burde være argumenter nok for en sand Vilde Vest-kamp. Vasalund er også handikappede af defensive fravær i form af karantæner til forsvarsspilleren Isak Hien og midtbanespilleren Elias Durmaz. Trelleborg mangler vigtige Johan Modig i defensiven – han er også ude med karantæne – og det omvendte opgør endte også uafgjort 2-2.

Meget fin betaling på helt logiske over 2,5 mål-udfaldet.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)


Leanders Listige – søndag d. 7. november kl. 05:00

Gainare Tottori – Fujieda MYFC: Over 2,5 mål i kampen til odds 2,00 ved Marathonbet*

Gammel Leanders Luringer-klassiker fra J3 League i Japan, hvor det igen igen dufter af mål i en Fujieda MYFC-kamp. Siden ansættelsen af Daisuke Sudo som cheftræner har Fujieda spillet ni kampe med syv af dem over 2,5 mål og en målscore på imponerende 23-14 – over fire mål pr. kamp i snit. I de første 14 kampe i sæsonen hed målscoren 14-20, altså kun lige over to.

Nu skal man en tur til Tottori for at møde det suveræne bundhold fra Gainare. Fire nederlag i træk er det blevet til med en slatten målscore på 4-11. Der spilles ikke med nedrykning fra J3 League, og med fem runder igen er begge hold definitivt ude af duellen om oprykningspladser.

Derfor er der ingen som helst grund til at tro på en kedelig kamp her, så naturligvis skal vi også på over 2,5 mål her til standard-odds 2,00.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – søndag d. 7. november kl. 23:59

Colorado – Los Angeles FC: Over 3,5 mål til odds 2,60 ved Nordicbet*

Sidste spillerunde i MLS’ grundspil, og opgøret mellem Colorado og Los Angeles FC ligner på forhånd det opgør med bedst chance for en sand målbonanza.

Colorado er 3’er i Western Conference og garanteret deltagelse i den mellemamerikanske klubturnering Leagues Cup, men man spiller også stadig for den direkte grundspilssejr, som giver holdet gratis adgang til anden runde af MLS Slutspillet. Kravet er en sejr for at kunne gå forbi Seattle og Kansas City, så uafgjort batter ingenting for Colorado.

Det gør det heller ikke for Los Angeles, der kvajede sig ved kun at spille 1-1 mod Vancouver Whitecaps så sent som natten til onsdag. Hvis man vil med i top7, der udløser slutspil, er det kun sejr, der tæller, ligesom man er afhængig af resultaterne i Vancouver, LA Galaxy og RSLs kampe.

2-1 til Los Angeles FC i maj måneds omvendte opgør, hvor der var tre scoringer allerede efter 50 minutter. Hvis det er tilfældet natten til mandag, så er vi meget favorabelt inde i forhold til at få mindst fire scoringer i kampen til fin pris.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,45)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar