18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 6. – 7. juli 2024

Leanders Luringer tager til Copa America og svensk fodbold for både herrer og kvinder med tre spiltips til weekendens kampe.


Foto: (AP Photo/Tony Avelar / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – søndag d. 7. juli kl. 03:00

Uruguay – Brasilien: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,62 ved bet365*
Copa America, Kvartfinaler

Kvartfinale ved Copa America, hvor Brasilien ikke for alvor har rullet sig ud offensivt. Fire ud af fem mål i turneringen kom mod Paraguay, hvor Vinicius Junior scorede to af målene, men nu er Real Madrid-stjernen ude af kampen her grundet et tåbeligt gult kort mod Colombia i sidste gruppespilskamp.

I VM-kvalifikationen i efteråret sad Vinicius Jr. ude mod både Peru (1-0) og Argentina (0-1), og derfor bør man også kunne forvente en målfattig affære mod Uruguay ved kvartfinalerne.

“Albiceleste” badede sig i gennem gruppespillet med maksimumpoint og en målscore på 9-1 i en dog også voldsomt overkommelig gruppe, hvor de otte scoringer kom mod Panama og Bolivia, mens USA blev besejret knebent med 1-0.

Tre af de sidste fire indbyrdes møder mellem de to hold siden 2018 er endt med maksimalt to scoringer, så vi går efter en gentagelse natten til søndag dansk tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,62* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – søndag d. 7. juli kl. 16:30

Malmö – Halmstad: Malmö vinder og holder nullet til odds 1,90 ved bet365*
Sverige, Allsvenskan

Med tanke på, at ren Malmö-sejr ikke giver over 1,20 nogle steder, er det overordentlig flot at få næsten dobbelt op på, at det suveræne tophold i Sverige vinder uden at indkassere mod Halmstad.

Gæsterne har skabt det laveste antal Expected Goals i rækken med blot 13, mens man til gengæld ligger tvivlsomt nummer et hvad angår Expected Goals imod med 24.

Fire af holdets seks sejre er kommet på eget græs, mens de to sejre på fremmed græs er kommet mod bund5-holdene fra Värnamo og Västerås.

De seneste to udekampe er begge tabt med 0-2 til Djurgården og Elfsborg, og nu tager man så på årets sværeste udebanetur til Skåne.

MFF har vundet otte ud af 10 kampe med Clean Sheet og har indkasseret otte af ni mål på kunstgræs i sæsonen. Voldsom stærk pris på hjemmesejr uden mål imod.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – lørdag d. 6. juli kl. 15:00

KIF Örebro – Djurgården kvinder: Djurgården vinder og holder nullet til odds 2,75 ved bet365*
Sverige, Damallsvenskan

KIF Örebro overlevede med nød og næppe i den bedste, svenske damerække i sidste sæson, men holdet har det mere end svært i indeværende sæson, hvor man blot har hentet seks point i 14 kampe, hvoraf halvdelen af dem endda kom via sejr over den suveræne bundprop fra Trelleborg.

Lørdag skal man op mod et Djurgården-hold, som også havde det svært i sidste sæson, men som takket være grundig investering i truppen har løftet niveauet betragteligt og kun har tabt fem gange i sæsonen – alle til hold i den stærkt besatte top6.

Mod de fire bundhold i rækken fra Brommapojkarna, AIK, Örebro og Trelleborg, som alle har maksimalt et point i snit, har man vundet alle fire opgør med sammenlagt 9-0, mens Örebro har scoret fem af ni mål alene mod bundholdet fra Trelleborg.

Meget fine 2,75 på, at Djurgården gentager sæsonens tidligere 2-0 sejr og igen vinder med rent bur.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar