18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 6. – 7. april 2024

Leanders Luringer byder på dobbelt Bundesliga-fristelse og en velbetalt listig fra den græske guldkamp.


dpa picture alliance / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 6. april kl. 15:30

Heidenheim – Bayern: Heidenheim +1,5 (AH) til odds 1,98 ved bet365*
Tyskland, Bundesliga

Med 0-2 mod Dortmund sidste weekend forspildte Bayern endegyldigt muligheden for at holde fast i et spinkelt håb om at indhente suveræne Leverkusen på førstepladsen. Det efterlader Champions League som eneste store ambition for det detroniserede storhold, og allerede tirsdag aften spiller man første kvartfinale mod Arsenal.

Thomas Tuchel bør derfor dosere sine spillere med omtanke, og både Kingsley Coman og Leroy Sané har trænet individuelt denne uge, ligesom målmand Manuel Neuer også sidder ude med skade.

Oprykkerne fra Heidenheim har ikke kunne fastholde det tårnhøje niveau fra tidligere på sæsonen og har seks kampe i træk uden sejr. Holdet fra Voith Arena er dog stadig svære at bide skeer med, og kun i fem af 27 Bundesliga-kampe har man tabt med mere end en enkelt pind – seneste tilfælde var helt tilbage i november, hvor netop Bayern vandt med 4-2 i en kamp, som stod 2-2 indtil 20 minutter før tid.

Langt fra umuligt, at Heidenheim kan nappe point fra Bayern her, og næsten dobbelt op på, at de maksimalt taber med et enkelt mål er flot betalt.

Spil Leanders Lette til odds 1,98* (spilbar til 1,80)

Leandro Trossard. Odds og optakt til Arsenal - Aston Villa
Joachim Andersen. Odds og optakt til Liverpool - Crystal Palace

Leanders Listige – søndag d. 7. april kl. 19:30

AEK – PAOK: 1. halvleg ender 0-0 til odds 3,00 ved bet365*
Grækenland, Super League

Guldbrag i Grækenland, hvor AEK med 65 point på anden møder PAOK med 66 point på førstepladsen. Selvom der er seks runder tilbage efter opgøret i Athen, bør der stadig gå forsigtighed i den for de to hold i en kamp, hvor uafgjort næppe er komplet utilgiveligt for nogle af mandskaberne.

Det endte 1-1 sidst de to hold mødtes for to måneder siden efter 0-0 i 1. halvleg, hvor der også var rigeligt med nerver, og hvor Expected Goals-tallene var så lave som 0,14 til PAOK og 0,10 til AEK.

AEK spillede topkamp mod Olympiakos så sent som sidste weekend og vandt 1-0 på et mål i overtiden, og kampmønstret kunne meget vel blive det samme, når PAOK gæster søndag aften.

3,00 er høj på en listig, men absolut for svært ikke at prøve i en kamp med så meget på spil.

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Leanders Langskud – søndag d. 7. april kl. 17:30

Wolfsburg – Gladbach: Uafgjort til odds 4,00 ved bet365*
Tyskland, Bundesliga

Nedrykning rimer ikke umiddelbart på Wolfsburg eller Gladbach, men ingen af traditionsklubberne kan vide sig sikre efter en voldsomt skuffende sæson, hvor begge klubber står noteret for undervældende 28 point for 27 kampe. Mainz er godt nok otte point væk på den nedrykningskamps-givende 16. plads, men Bo Henriksens tropper har agterlanternen Darmstadt i en lørdagskamp som klar favorit, og dermed kan forspringet altså være barberet ned til fem point inden kickoff søndag aften.

Wolfsburg er gjort til pæne favoritter i opgøret, men holdet har ikke vundet på eget græs siden november mod Leipzig, og i 2024 er seks af 11 kampe endt i remis. Desuden er både Cedric Zesiger og Maxence Lacroix i karantæne efter kampen i Werder Bremen.

Gladbach er blandt kryds-kongerne i Bundesligaen med 10 uafgjorte kampe, heraf tre af de sidste fire opgør.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,65)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar