18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden d. 30. – 31. oktober

Leanders Luringer tager på rundtur til Tyskland, Finland og Schweiz denne weekend for at finde fiduser i tre kategorier.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 30. oktober kl. 18:00

St. Gallen – Young Boys: Over 2,5 mål + Begge hold scorer i kampen til odds 1,72 ved bet365*

Siden Peter Zeidlers ansættelse som St. Gallen træner i sommeren 2018, har det ikke skortet på mål i de indbyrdes opgør mod Young Boys. Især ikke på St Gallens hjemmebane kybunpark, hvor syv kampe er endt med målscoren 18-15 i St. Gallens favør, og HVER gang har det været med begge hold på tavlen og mindst tre scoringer undervejs.

Denne gang står Young Boys overfor en uhyre vigtig kamp i Villarreal allerede tirsdag, når der skal spilles Champions League 4. runde i gruppespillet. Bern-mandskabet fik tæsk med 1-4 på hjemmebane og skal jagte tre point, hvis man vil gøre sig gældende i den ellers åbne gruppe, hvor Atalanta og Manchester United udgør den øvrige halvdel af hold.

Fælles for både St. Gallen og Young Boys er det, at man har forsvaret sig ganske middelmådigt denne sæson. Gallen har rækkens dårligste forsvar med 26 mål imod og nul Clean Sheets i sæsonen, mens Young Boys nok kun har lukket 10 mål ind i 10 ligakampe, men til gengæld kun har tre Clean Sheets i dem. I Europa og pokalen står man med sølle et Clean Sheet – senest røg man skuffende ud af pokalturneringen med et 1-2 nederlag til Lugano, så alt andet lige er det svært at se andet end mål her, også fordi YB er fire point efter Basel i skrivende stund – nok med en kamp i hånden – og derfor gerne skal bruge tre point her.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,63)


Leanders Listige – lørdag d. 30. oktober kl. 14:00

Zwickau – Havelse: Zwickau -1,5 (AH) til odds 2,62 ved Marathonbet*

(OPDATERING LØRDAG MORGEN: Kampen er aflyst efter anmodning fra hjemmeholdet og alle odds sættes til 1,00)

Havelse fik en skrækkelig start på holdets første sæson i den tredjebedste tyske række ved at tabe de første syv kampe og blot score to mål. Derefter fulgte bedring med syv point i tre kampe mod Würzburg, Viktoria Köln og topholdet fra Viktoria Berlin, men de sidste tre kampe er man kollapset fuldstændig med målscoren 3-15 i kolossalt store nederlag på 0-6, 3-5 og 0-4; altså 15 mål mod sig på 3 x 90 minutter sammenlignet med, at man i de første 10 x 90 minutter lukkede 17 ind.

Til udekampen mod Zwickau er man stadig uden Julius Langfeld på kanten, som også har været ude de sidste tre nederlag, og så topscoer Yannick Jaeschke (2 mål) som så direkte rødt i 0-4 nederlaget mod Braunschweig senest. Det skal give Zwickau fine chancer for at fortsætte det flotte comeback som holdet har vist i efteråret efter en pauver start på sæsonen med 0 sejre og 5 point i de første 8 kampe. De sidste fem kampe har givet to point mere end de første otte gav, nemlig ni af slagsen, og det er bla. på baggrund af meget flotte sejre i både München og Osnabrück samt uafgjort mod topholdet Waldhof Mannheim.

Især sommerindkøbet Maximillian Jansen har været en kæmpe forstærkning for Zwickau. Midtbanemotoren ankom til klubben sidste dag i august, og siden har Zwickau ikke tabt en eneste af de seks kampe Hansen er starte i, altimens Zwickau også blot har lukket tre mål ind.

Derfor skal holdet også være tårnhøje favoritter mod Havelse lørdag eftermiddag, og vi går efter klar sejr med mindst to overskydende mål til hjemmeholdet mod de trængte gæster, der også skal på over fire timers bustur på knap 400 kilometer fra Hannover-omegnen sydpå til Zwickau.

Spil Leanders Listige til odds 2,62* (spilbar til 2,40)


Leanders Langskud – søndag d. 31. oktober kl. 16:00

KuPS – HJK: Antal mål i 1. halvleg: 0 + flest mål i 2. halvleg til odds 3,40 ved bet365*

Spillet er et byg væddemål og findes under “Antal mål”, hvor der vælges præcis 0 i 1. halvleg, samt “Halvleg med flest mål”, hvor 2. halvleg vælges.

Gulddrama af de HELT store i sidste runde af den finske Veikkausliiga, hvor vinderen af KuPS mod HJK løber med guldet. Det er HJK, der er mester ved kickoff med et points forspring til hjemmeholdet, og det er fjerde gang i sæsonen, at de to kombattanter mødes. Alle tre gange er det endt uafgjort efter 90 minutter, og i pokalturneringen trak KuPS sig sejrrigt ud efter straffesparkskonkurrence. Kampene er endt 0-0, 0-0 og 1-1, og i sidstnævnte kamp stod der 0-0 efter 43 minutter inden KuPS ud af det blå bragte sig foran i Helsinki.

Det er svært ikke at se en voldsomt nervepræget kamp i første halvleg, mens kampen på et eller andet tidspunkt skal åbne. Derfor virker det klart bedste spil til at være 0-0 i 1. halvleg kombineret med, at der falder en scoring i 2. halvleg. Det får man langt over tre gange pengene på.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,15)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

2 kommentarer

  1. Hej Benjamin Leander. Jeg har ikke Twitter så skriver her. Ang. FCK kampen i dag hvor FCK får straffe og scorer til 3-0. Hvordan ville du dømt ha’ i optakten til straffesparket.

    1. Hej Carsten. Tænker du situationen lige før straffesparket, hvor en FCK’er bliver fældet på kanten af feltet? Helt fint af dommer Uslu at lade fordelen køre. Efterfølgende berøver Lukas Engel ret beset en oplagt scoringsmulighed, men pga. reglen om triple-punishment, får han kun gult, da han forsøger at spille bolden i sin glidende tackling. Havde han holdt eller puffet, skulle der være givet rødt.

Skriv et svar