18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 27. – 28. november

Weekenden står for døren efter en hektisk midtuge med masser af europæiske dramaer. Fidusflyverens kaptajn Benjamin Leander sætter kursen mod Norge, Sverige

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 28. november kl. 15:00

Djurgården – Varberg: 1-tallet til odds 1,44 ved Nordicbet*

Varberg kan stadig nå at ende på den uskønne 14.plads, der udløser playoff mod nummer tre i Superettan, men det kræver 0 point i de sidste to kampe og at Degerfors tilsvarende vinder sine sidste to kampe og sammenlagt henter 20 mål på Varberg. Med andre ord bør motivationen ikke være skyhøj hos søndagens gæster, som tilmed har haft det tungt mod top5 i Allsvenskan, der alle har hentet mindst 1,75 point i snit.

Malmø, Djurgården, AIK, Elfsborg og Hammarby-kampene har for Varberg givet sølle to point ud af 27 mulige hidtil, og det skulle undre, om den statistik blev forbedret på udebane mod et Djurgården-hold, som i den grad stadig har noget at spille for i sæsonen.

Hovedstadsklubben missede en kæmpe sætbold i Norrköping ved kun at spille 1-1, og dermed er man stadig et point efter Malmö FF på førstepladsen. På hjemmebane har man kun smidt point mod Mjällby og Djurgården af holdene udenfor top5, og udover mesterskabsdrømmen er det også vigtigt for Djurgården at ende i top3, der medfører europæisk deltagelse næste sommer. Her jagter både Elfsborg og AIK fra baghjul, så selv 1,44 skal faktisk være pænt på 1-tallet, især fordi Varbergs veterankeeper Stojan Lukic er tvivlsom efter at være udgået med skade senest.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,35)


Leanders Listige – lørdag d. 27. november kl. 15:00

Raufoss – Åsane: 2-tallet til odds 2,45 ved bet365*

Sidste runde i Norges næstbedste række, hvor motivation og klasse klart skal være til Åsanes fordel her. Hjemmeholdet fra Raufoss har haft en skuffende sæson, der omsider blev kørt endegyldigt i garage med nederlaget til Jerv senest. Fordi Stjørdals Blink også satte point til på rækkens 14.plads, kan Raufoss endegyldigt ikke rykke ud og er dermed sikret en ny sæson i Obos Ligaen næste sæson.

Formen har været sløj for Raufoss, som siden returen fra landsholdspausen i oktober har hentet seks point i syv kampe via to hjemmesejre mod Stjørdals Blink fra tredjesidstepladsen og sidsteplacerede Strømmen.

Det åbner for et stærkt spil på Åsane, der er tvunget til sejr for at bevare håbet om den playoff-givende sjetteplads i rækken. Såfremt KFUM, der indtager sjettepladsen i skrivende stund, spiller uafgjort mod tredjeplacerede Jerv, skal sejren tilmed være på syv overskydende mål, men taber KFUM er sejren nok for Åsane, som har kvajet sig de sidste to runder med nederlag til Grorud og 1-1 mod Stjørdals Blink, der begge ligger i nederste tredjedel af rækken.

Det omvendte opgør endte dog med 2-1 til Åsane, og Raufoss kunne blot mønstre fem markspillere på bænken i det seneste nederlag mod Jerv, hvor bla. topscorer Mame Mor Ndiaye startede på bænken og vicetopscorer Helmersen slet ikke var med. Derfor skal 2,45 på 2-tallet være ganske spiseligt.

Spil Leanders Listige til odds 2,45* (spilbar til 2,25)


Leanders Langskud – søndag d. 28. november kl. 06:00

Gifu – Fujieda MYFC: Over 3,5 mål i kampen til odds 3,60 ved betfair*

Så malker vi den en sidste gang på udebane, Fujieda MYFC-koen. Det japanske hold fra den 3.bedste række har nærmest fået kultstatus her i Leanders Luringer pga. ekstraordinær gode priser på mange mål i holdets kampe, som har været en klar tendens siden et trænerskifte i august. Daisuke Sudo har stået i spidsen for holdet i 12 kampe i den periode, hvor Fujieda MYFC noteret sig for en målscore på 29-19 – altså et snit på præcis fire mål pr. kamp. De seks udekampe er endt med cifrene 3-4, 1-1, 3-1, 2-3, 3-4 og 1-2, og nu skal man så spille sportsligt helt ligegyldig kamp mod et Gifu-hold, som målt på de seneste seks kampe er rækkens mest målrige mandskab.

Gifus resultater beløber sig til 1-2, 3-4, 2-0, 1-1, 3-2 og 2-2 i perioden, og det trækker på ingen måde ned, at søndagens værter råder over rækkens topscorer Kawanishi, der stadig spiller for at bevare status på øverste podieplads med to spillerunder igen.

I det omvendte opgør i anden spillerunde, hvor Fujieda var langt mere målfattige, endte det med fire scoringer i en 3-1 sejr til Gifu, og det er meget svært at se kampen her løbe ud i en målfattig affære med to så offensivt potente mandskaber.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.Find flere tips fra Benjamin Leander i SpilXpoden:

Skriv et svar