18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 24. – 25. februar 2024

Leanders Luringer jagter en stærk 1. målscorer og tror på et par engelske magtdemonstrationer i de øvrige blokke af weekendens spiltips.


Foto: IMAGO / ANP, Ed van de Pol

Leanders Lette – lørdag d. 25. februar kl. 13:00

Bishops Stortford – Chorley: Chorley til odds 1,45 ved bet365*
England, National League North

Bishops Stortford har gang i en katastrofal sæson, hvor man hentede 10 point i de første ni runder, men blot har hentet syv point i de efterfølgende 23 runder, hvor fire af pointene sågar er kommet mod hold fra bund6 i National League North.

Holdets frikvarter har været i den lille pokalturnering FA Trophy, hvor Bishops Stortford på trods af elendigheden i ligaen nåede helt frem til femte runde, hvor man i tirsdags sågar havde fået en solid lodtrækning i form af midterholdet Coalville fra den sjettebedste række.

Et tidligt rødt kort til teenageren Riccardi di Trolio efter blot 9 minutter ødelagde dog alle forhåbninger om et fortsat pokaleventyr, og med et nederlag på 0-3 tabte Stortford for ottende gang i ni kampe i alle turneringer i 2024.

Man har 19 point til redning med 14 spillerunder igen, og man er formentlig ramt på både psyke og fysik efter det hårde nederlag i midtugen. Nu kommer topholdet Chorley på besøg med fire hjemmesejre i træk i National League North, og selvom man har hentet 39 af sæsonens 59 point på eget græs, er der ikke råd til slinger i valsen, hvis man vil have den mindste chance for at hente Tamworth på rækkens enlige, direkte oprykningsplads. Tamworth er 15 point foran, men har også spillet to kampe mere, så missionen er bestemt ikke umulig.

Chorley vandt 2-1 i det omvendte opgør, og med tanke på, at værterne har lukket mindst to mål ind ni spillerunder i træk, er det svært at se Chorley komme i problemer her.

Spil Leanders Lette til odds 1,45* (spilbar til 1,36)

Leanders Listige – lørdag d. 24. februar kl. 18:30

Bournemouth – Manchester City: Manchester City -1,5 (AH) til odds 2,08 ved bet365*
England, Premier League

Manchester City, Liverpool og Arsenal er de tre guldkandidater til årets Premier League-titel, og Bournemouth har haft det vældig svært mod alle tre tophold. Fire kampe har givet fire nederlag og en målscore på 2-17, og mod Arsenal og Liverpool er det blevet til to gange 0-4 hjemme på Vitality Stadium.

Andoni Iraolas tropper ligger dog stadig otte point fra nedrykning og med hele 15 point ned til agterlanternerne Burnley og Sheffield United, og holdet giver astronomiske 67 gange pengene for at rykke ned, mens man til gengæld også giver 81 gange pengene for at gå i top6.

Derfor vil det give god mening for Iraola at rotere sit hold til mødet med Manchester City, fordi man allerede 72 timer efter mødet med Pep Guardiolas tropper tager mod Leicester på hjemmebane i femte runde af FA Cuppen. Her står Bournemouth med fine muligheder for at være tilbage blandt de sidste otte hold til næste runde, hvorimod man i Premier League ligger i lidt af et dødvande.

City har fire point op til Liverpool med en kamp i hånden og har under ingen omstændigheder råd til pointtab på Vitality Stadium. Nok skal de lyseblå også i FA Cup-aktion på tirsdag, men det er en udekamp mod Luton, hvor Guardiola er langt mere villig til at spare spillere end i en PL-kamp mod Bournemouth.

Guardiolas udvalgte smadrede Bournemouth med 6-1 i det omvendte opgør, ligesom man sidste sæson vandt 4-1 ude og 4-0 hjemme. Med Erling Haaland tilbage i målform, er det velbetalt at få over dobbelt op på sikker City-sejr på mindst to overskydne.

Spil Leanders Listige til odds 2,08* (spilbar til 1,97)

Leanders Langskud – søndag d. 25. februar kl. 16:45

AZ – Ajax: Vangelis Pavlidis 1. målscorer til odds 4,75 ved bet365*
Holland, Æresdivisionen

Ajax var svineheldige med samlet avancement over Bodø/Glimt i Conference League, og holdets defensiv er stadig helt til rotterne. Man er oppe på forrykte 15 kampe i træk i alle turneringer uden et rent bur, og man gik først fra banen i Bodø efter klokken 21:00 sent torsdag aften.

Allerede søndag klokken 16 er man på udebane igen, når den står på subtop-opgør mod AZ, og Ajax har haft det sløjt med at spille europæisk torsdag og ligakamp søndag i denne sæson.

Sølle én sejr i syv kampe er det blevet til i de tilfælde, og især defensiven har sejlet rundt i resultater som 2-2 mod Nijmegen, 2-2 mod Almere, 2-2 mod Zwolle, 2-5 mod PSV og 0-4 mod Feyenoord.

Nu skal man op mod et Alkmaar-hold med en særdeles veloplagt græker i front i form af Vangelis Pavlidis, som ene mand har tæt på en fjerdedel af AZs samlede afslutninger i sæsonen og også fører topscorerlisten i Æresdivisionen med 21 fuldtræffere – kun en af dem endda sat ind på straffespark.

Hele 11 gange i sæsonen har Pavlidis været på spil som 1. målscorer, bla. på Amsterdam Arena i det omvendte opgør, hvor Ajax også havde spillet europæisk fodbold torsdagen forinden, så næsten fem gange flækket på endnu en kasse fra Pavlidis til 1-0 ser meget spændende ud.

Spil Leanders Langskud til odds 4,75* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar