18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 23. – 24. oktober

Det skorter ikke på store kampe til især søndag, men Leanders Luringer fokuserer på den største spilværdi og tager den blandt andet nordpå mod Finland og langt østpå mod Japan inden weekenden ender hos naboerne i Sverige.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 24. oktober kl. 17:30

Varberg – Malmö: Malmö vinder til odds 1,67 ved Nordicbet*

Nok fik Malmö en ordentlig snitter af Chelsea i Champions League, og Malmö HAR rigtig nok sat point til i begge Allsvenskan-kampe efter et CL-midtugeopgør, men en kamp i Varberg skal ganske enkelt være pligtsejr til skåningene.

Varberg ligger splat midt i tabellen med 16 point til de europæiske pladser og 12 point til direkte nedrykning. Tredjesidstepladsen, der udløser kvalifikationskampe mod nummer tre fra Superettan er dog kun fem point væk, så der er rigeligt at spille for hos de formsvage værter, som er uden sejr fem kampe i træk.

Mod de bedre hold i rækken har Varberg været helt skidt kørende. Mod top7-holdene, der alle har hentet over 1,5 point i snit, er det lunkne facit en sejr, en uafgjort og syv nederlag, og de fire point blev hentet i spillerunde syv og ni mod Norrköping og Kalmar. Tager man de fire mesterskabsaktuelle hold fra Djurgården, Malmö, Elfsborg og AIK er facit nul point og en målscore på 5-11.

Malmö har ni sejre i 13 opgør mod holdene udenfor top7 og bør også vinde komfortabelt her. I hvert fald nok til, at odds 1,67 for almindelig sejr indfries.

Spil Leanders Lette til odds 1,67* (spilbar til 1,55)


Leanders Listige – lørdag d. 23. oktober kl. 14:00

MuSa – Klubi: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 2,21 ved Marathonbet*

Dødskamp i det finske mellem MuSa og Klubi, hvor uafgjort sender begge hold ned i den tredjebedste række, Kakkonen. Holdene er dog ikke selv herre over deres skæbne, eftersom MP skal smide point hjemme mod sidsteplacerede og allerede nedrykkede JIPPO på samme tid, og derfor kan luften godt gå af ballonen, hvis først meldingen kommer om, at MP fører stort mod JIPPO.

Derfor giver det suverænt bedst mening at gå efter en hæsblæsende første halvleg med offensivt fokus fra første fløjt, og af samme grund er det klart mere spændende at spille over 1,5 mål i 1. halvleg til knap odds 2,20 end det er at spille over 3,5 mål i hele kampen til præcis samme odds.

Spil Leanders Listige til odds 2,21* (spilbar til 2,05)


Leanders Langskud – lørdag d. 23. oktober kl. 06:00

Fujieda MYFC – Grulla: Over 3,5 mål til odds 4,00 ved betfair*

Langt, langt borte i den tredjebedste japanske række har der været gode penge at tjene på at spille på mange mål i Fujieda MYFCs kampe siden man hyrede Daisuki Sudo som cheftræner. I de første 14 kampe før Sudos ankomst lå Fujieda med 14 point og målscoren 15-22, men i syv kampe under Sudo er man altså gået totalt målamok med helt utrolige 19-9.

Holdet kan spille fuldstændig frit, fordi der ikke er nedrykning fra J3 League, og det bør betyde ny målfest, når Grulla Morioka gæster Fujieda City General Sports Park tidligt lørdag morgen dansk tid.

Grulla jagter oprykning til den næstbedste japanske række, men er fem point efter andenplacerede Tegevajaro Miyazaki med syv spillerunder igen. Selvom holdet ikke er lige så kamikaze-agtigt som Fujieda, så spillede man trods alt 2-2 med Gifu i sidste spillerunder og har de sidste par uger stået med den uprøvede teenage-målmand Taishi Nozawa i stedet for det rutinerede førstevalg Kohei Doi.

Grulla vandt det omvendte opgør i juni med 4-0, så her er der altså lagt i ovnen til mål fra begge sider, og mindst fire af slagsen til fire gange stålet skal være saftig værdi.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar