18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 20. – 21. november

Fidusflyveren tager på weekendtur henover eksotiske destinationer som Sverige, Belarus og Colombia denne weekend, hvor Benjamin Leander bla. jagter mere succes til guldgruben Leanders Langskud, der ligger over 120 i tilbagebetalingsprocent!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 20. november kl. 11:00

Torpedo Zhodino – BATE Borisov: 2-tallet til odds 1,80 ved Marathonbet*

Motivation og klasse til forskel i næstsidste runde af Belarus, hvor Torpedo Zhodino skal forsøge at rette op på holdets miserable statistik mod top5-holdene i denne sæson. I ni kampe mod Soligorsk, BATE, Ruh Brest, Dinamo Minsk og Gomel har Zhodino fået to ud af 27 mulige point, og til opgøret her er man voldsomt decimeret af mange afbud. Højre-backen Ustinov, som er rangeret som holdets dyreste spiller, var ikke med sidst holdet vandt 2-0 over Slavia, det samme gjaldt topscorer Antilevsky og fra den kamp er hele tre mand i karantæne i form af Yashin, Premudrov og Astakhov. Anfører Khachaturyan er langtidsskadet.

BATE Borisov har haft en skuffende sæson, hvor man for tredje år i træk glippede mesterskabet, men man er stadig ikke sikre på at ende i top3, hvorfor motivationen skal være voldsom her.

I 19 kampe mod holdene udenfor top5 har man vundet de 12, spillet fem uafgjorte og tabt to, og BATE vandt også det indbyrdes opgør tidligere på sæsonen med 3-0.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – søndag d. 21. november kl. 21:30

Envigado – Huila: Envigado -1,5 (AH) til odds 2,31 ved Marathonbet*

Motivation og klasse til forskel i sidste runde af Colombias bedste fodboldrække, hvor Huila forlængst er rykket ud af den bedste række, har fyret træneren og går en lang udebanetur til Envigado i møde i sæsonens sidste kamp uden noget som helst på spil.

Envigado SKAL vinde for at fastholde den sidste plads i top8, som går videre til slutspillet. Hele fem hold ligger på lur bag Envigado, og både Jaguares de Cordoba og Atletico Bucaramanga, som har samme pointantal som søndagens hjemmehold, kan vippe Envigado af pinden, hvis holdene henter storsejre i sine kampe.

Derfor skal Envigado bare køre på fra start af og nappe en overlegen sejr på mindst to mål. De har i forvejen scoret i samtlige af sæsonens ni hjemmekampe, mens Huila til gengæld har tabt seks kampe i streg på udebane og ikke har scoret i de seneste fem af slagsen.

Spil Leanders Listige til odds 2,31* (spilbar til 2,15)


Leanders Langskud – lørdag d. 20. november kl. 15:00

Landskrona – Vasalund: 2-tallet til odds 4,20 ved betfair*

Voldsomt odds på topmotiverede Vasalund mod et Landskrona-hold, der kan risikere slet ikke at have noget at spille for, hvis lokalrivalerne fra Helsingborg får point ude mod Örgryte i en kamp, der slutter 20 minutter inden kickoff.

Landskrona har tabt tre på stribe og smidt en ellers fin chance for oprykning ud af vinduet, mens Vasalund omvendt tog en forrygende flot sejr mod Trelleborg, der ligger side om side med Landskrona i subtoppen af rækken. Man kan kun bruge sejren i forhold til, at man ved uafgjort er afhængige af, at GAIS taber til Akropolis søndag eftermiddag, så her åbner 2-tallet til meget fin betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 4,20* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar