18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 20. – 21. januar 2023

Benjamin Leander rejser kloden tynd og er til pokalbold i Frankrig, landskamp i USA og gult kort til en hård hund ved AFCON.

Foto: IMAGO / Sport Image, Jonathan Moscrop

Leanders Lette – lørdag d. 20. januar kl. 21:00

USA – Slovenien: Under 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Venskabskamp

Uofficiel landskamp på en ikke-FIFA-terminsdato mellem USA og Slovenien betyder, at det er to voldsomt urutinerede landshold, som byder hinanden op til dans i San Antonio lørdag aften dansk tid.

Amerikanerne stiller med SEKSTEN debutanter ud af 23 mulige og kun fire spillere med mere end fem landskampe på CV’et – alle i øvrigt forsvarsspillere.

Hos Slovenien er der også 16 debutanter i truppen, bla. Viborg-duoen Zan Zaletel og Srdjan Kuzmic, mens midtbanespilleren Timi Max Elsnik og forsvarsspilleren Zan Karnicnik er eneste spillere med flere end tre A-landskampe på bagen.

I sagens natur er holdene ekstremt lidt sammenspillede, hvilket bør influere kraftigt på kampens offensive attraktionsværdi. Amerikanernes MLS-grundspil sluttede i slutningen af oktober, og selvom finalen i MLS blev spillet 9. december, bør der stadig være en del rust hos flere af spillerne.

Fornuftige odds på maksimalt to scoringer her.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – lørdag d. 20. januar kl. 17:30

Le Puy – Dunkerque: Le Puy +0,5 (AH) i ordinær tid til odds 2,05 ved bet365*
Frankrig, Pokal

Dunkerque har været alt andet end uheldige med at nå til 1/16-finalerne i den franske pokalturnering. Amatørholdet fra Chaumont blev slået med 1-0 inden man røg ud til Reims Saint-Anne fra den femtebedste række efter straffespark. Helt grotesk blev underdogs’ne straffet for at have en karantæneramt spiller på holdkortet, som IKKE var på banen, og dermed vandt Dunkerque på skrivebordet.

I sidste runde slog man så endnu et amatørhold ud i Saint-Omar med knebne 3-2, og nu bør Ligue 2-bundholdets ni liv efterhånden være færdige, når man møder formstærke Le Puy fra den 4.bedste række.

Le Puy ligger 2’er i CFA-rækken, men kommer med en talentfuld trup, hvor flere af spillerne er “rejects” fra flere af Ligue 1- og Ligue 2-klubbernes akademi. Holdet gik videre fra sidste runde med en fin 2-0 sejr over Lyon Duchere, som fører sin CFA-række, og man bør ingenlunde være klare underdogs mod Dunkerques bundhold fra Ligue 2 med tanke på, at Dunkerque allerede tre dage efter kampen her spiller voldsomt vigtig Ligue 2-kamp mod Ajaccio i kampen om at skulle hente de otte point man er under nedrykningsstregen.

Prøv friske 2,05 på, at Le Puy ikke taber i ordinær tid.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,88)

Leanders Langskud – søndag d. 21. januar kl. 18:00

Zambia – Tanzania: Himid Mao (TAN) får kort til odds 4,00 ved bet365*
AFCON, Gruppe F

Tanzania spillede hårdt i første kamp mod Marokko og tabte 0-3 med fem advarsler undervejs, her i blandt to skæbnesvangre til Novatus Miroshi, der måtte forlade banen 20 minutter før tid.

På den centrale midtbane fik Tanzanias Himid Mao også gult kort, og Mao ligner et oplagt valg til også at ryge i dommerens sorte bog igen. Mao spiller til dagligt i egyptiske og har fået mægtige 38 gule kort i de sidste fem sæsoner, her i blandt 12 og 10 i 21/22 og 22/23. På landsholdet er han noteret for otte gule kort i karrieren, her i blandt i de sidste to optrædener, og kampen er lidt af et skæbneopgør for både Zambia og Tanzania, hvor et nederlag med enorm sandsynlighed vil betyde farvel til drømmen om at gå videre fra gruppen.

I en kamp med en del kort forventet, er det voldsomt at hive sig op på fire gange indsatsen på kort til Tanzanias nummer 7.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar