18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 20. – 21. april 2024

Leanders Luringer går fuld plade på engelsk bold denne weekend med Premier League, FA Cup og National League på menuen.

Dansker-dom: Rasmus Højlund


Foto: IMAGO / PA Images

Leanders Lette – søndag d. 21. april kl. 16:30

Coventry – Manchester United: Begge hold scorer til odds 1,61 ved bet365*
England, FA Cup semifinale (Spilles på Wembley)

Coventry har været et underholdende bekendtskab at følge i Championship, hvor samtlige syv kampe mod de fire oprykningskandidater fra Leeds, Leicester, Ipswich og Southampton er endt med begge hold på tavlen.

Nok er Manchester United på et højere niveau, men defensiven har været en akilleshæl hos Erik ten Hags tropper hele sæsonen med fornærmende ringe 12 Clean Sheets i 44 kampe denne sæson, hvor man i de seneste fem kampe ikke har et eneste, men derimod har lukket 11 mål ind i ordinær tid mod to gange Liverpool, Brentford, Chelsea og Bournemouth.

United mangler stadig faste midtstoppere som Varane, Lindelöf og Martinez og ventes fortsat at stille med en sårbar bagkæde med Wan-Bissaka, Maguire, unge Kambwala og Dalot. Derfor giver det god mening, at Coventry kan give United problemer, men omvendt er det også tilnærmelsesvis umuligt ikke at se United på tavlen med tanke på, at den offensive melodi så småt begynder at indfinde sig med United-scoringer i samtlige 16 kampe i 2024.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 20. april kl. 16:00

Sheffield United – Burnley: Over 5,5 kort til odds 2,10 ved bet365*
England, Premier League

Gedigent bundbrag mellem to af topkandidaterne til en nedrykningsbillet i Premier League. Tre point er et absolut must for begge mandskaber i jagten på overlevelse, og det bør sætte intensitetsgraden voldsomt i vejret på Bramall Lane i Sheffield lørdag eftermiddag.

Det omvendte opgør var et ondt et af slagsen på trods af total ensidighed på måltavlen, hvor Burnley vandt 5-0, men alligevel endte det med hele 10 kort, de sidste fire af dem uddelt ved stillingen 2-0 og Burnley spillende 11-mod-10.

Dommer Andy Madley har slet ikke dømt Burnley i sæsonen, men har dømt Sheffield United ved to lejligheder i sæsonen, hvor de har fået tre og fire kort.

Meget svært at se en affære, hvor ingen af holdene bliver frustrerede undervejs, og så skal der ikke være lang vej til mindst seks kort.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 20. april kl. 13:15

Boreham Wood – Ebbsfleet: Ebbsfleet under 0,5 mål til odds 3,40 ved bet365*
England, National League

Sidste runde i den engelske National League, hvor der er gigantisk nedrykningsdrama mellem Boreham Wood og Ebbsfleet. Værterne er tvunget til sejr for at redde skindet, men det vil til gengæld sende Ebbsfleet ned i den sjettebedste række, med mindre den tredje dumpekandidat fra Woking taber uventet på eget græs til umotiverede Fylde.

Derfor er der altså lagt op til en nedrykningstvekamp mellem de to mandskaber, som kommer ind til kampen i vidt forskellig form. Boreham Wood har syv point i de sidste tre kampe med 7-0 i målscore, mens Ebbsfleet til gengæld er ilde ude med et point i de sidste tre kampe og en målscore på 0-5.

Med tanke på, at Ebbsfleet endegyldigt redder sig med uafgjort, behøver gæsterne ikke skulle frem fra kampens start, og Boreham Wood har set stærke ud med tre Clean Sheets på stribe. På den baggrund skal langt over tre gange pengene være saftigt på Ebbsfleet til ikke at score.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar