18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden d. 2. – 3. september 2023

Benjamin Leander sætter septembers første luringer i søen, og der er stor rejseaktivitet med ture til Brasilien, Premier League-bisser og finsk guldkamp.

Foto: IMAGO

Leanders Lette – lørdag d. 2. september kl. 02:30

Londrina – Tombense: Under 2,5 mål til odds 1,55 ved bet365*
Brasilien, Serie B

Brasiliansk bundbrag i den næstbedste række, hvor dårlig form og mangel på målscorere får opgøret mellem Londrina og Tombense til at ligne lidt af en tørvetriller.

Londrina er næstsidst i rækken og har tabt tre på stribe uden at score. Det er blot blevet til tre mål i de sidste seks kampe, og to af de mål kommer fra holdets offensive talisman Joao Paulo med i alt fem mål og tre oplæg, som nu er ude med karantæne til opgøret her.

Gæsterne fra Tombense har ikke vundet syv kampe i rap og har store defensive problemer med 14 mål mod sig de sidste syv opgør. Man har godt nok også scoret otte gange selv, men Tombenses offensive talisman og topscorer Alex Sandro har været ude af truppen de sidste to uger og gør ikke mine til at vende retur til opgøret her. Ligesom Joao Paulo er Alex Sandro også noteret for fem mål og tre oplæg – en ganske betragtelig andel af Tombenses 26 mål i sæsonen.

Londrina vandt 2-0 i det omvendte opgør tidligere på sæsonen, og uafgjort bør passe begge mandskaber forholdsvis fornuftigt i forhold til dårlig form og mangel på offensive targetmen. Gå derfor efter en målfattig affære med max. to fuldtræffere.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – søndag d. 3. september kl. 15:00

HJK – KuPS: 1. halvleg X til odds 2,05 ved bet365*
Finland, Veikkausliiga

Sidste runde i Veikkausliigas grundspil inden der splittes over i Top6 og Bund6. HJK og KuPS ligger side om side med et point mellem de to mandskaber, så der er lagt op til tidlig guldduel søndag på Bolt Arena i den finske hovedstad.

De to trænere Toni Korkeakunnas fra HJK og Jani Honkavaara fra KuPS kender hinanden indgående og skal mødes for 12. gang i karrieren. Seneste indbyrdes møde mellem de to ligger dog fem år tilbage, men KuPS og HJK har de sidste to år kæmpet det ene intense slag efter det andet med følgende ciffertips:

0-0, 0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-1, 1-0, 1-1 og 2-1.

HJK spiller vigtig Conference League-kvalkamp så sent som denne torsdag mod rumænske Farul Constanta og kommer med garanti til at bruge mange kræfter her. Derfor vil holdet næppe komme farende udover stepperne søndag eftermiddag, og med tanke på, at et nederlag vil være fatalt for KuPS, der vil ryge fire point efter HJK med tab søndag, er det svært som minimum ikke at se en afventende start på opgøret.

Intet hold i Veikkausliiga har i forvejen spillet flere uafgjorte kampe til pause end KuPS (11), mens HJK følger efter på tredjepladsen med ni af slagsen. Gå efter status quo efter de første 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 2. september kl. 18:30

Brighton – Newcastle: Fabian Schär (NEW) får kort til odds 3,25 ved bet365*
England, Premier League

Usportslig opførsel og tidsudtræk har medført en betragtelig stigning i antallet af kort i Premier League, og Brighton – Newcastle som den sene lørdagskamp bør ikke være nogen som helst undtagelse.

Sidste sæsons to indbyrdes møder endte med 11 gule kort tilsammen, ligesom en uskyldig træningskamp i USA op til sæsonstart denne sommer alligevel endte med fire gule kort.

Evigt excentriske Stuart Attwell er på fløjten på Am-Ex Stadium i Brighton lørdag aften – med ham kan man få alt fra spøgelsesmål til fuldstændig kontraltab over kampene, nøjagtigt som man så det på Old Trafford sidste weekend, hvor Attwell måtte op med otte gule kort og et direkte rødt i United – Nottingham Forest.

Blandt de mere oplagte spillere til at få kort er Newcastles Fabian Schär, der fik kort i begge indbyrdes møder med Brighton i sidste sæson – begge kort for usportslig opførsel ligesom fire af i alt syv gule kort var for den iltre schweizer.

Flot betaling på over tre gange stålet for kort til Newcastles nummer fem.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar