18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 2. – 3. marts 2024

Marts måneds første spiltips er klar, og det er med fokus på svensk pokalbold, Manchester-derby og brasilianske statsmesterskaber.


Foto: IMAGO / Sportimage

Leanders Lette – lørdag d. 2. marts kl. 15:15

Häcken – Brommapojkarna: Over 2,5 mål til odds 1,44 ved bet365*
Sverige, Pokal

Sidste runde i det svenske pokalgruppespil, hvor Häcken og Brommapojkarna mødes i en reel gruppefinale. BP fører gruppen med 6 point, mens Häcken er 2’er med 3 point og en målscore, som er tre mål dårligere end BPs.

Häcken er forhåndsfavoritter med omkring odds 1,60, men skal vinde med mindst to overskydende mål for at overtage førstepladsen i gruppen. I testkampene har Häcken set voldsomt svage ud defensivt med 11 mål lukket ind i tre februar-testkampe mod Tromsø, Haugesund og FC Nordsjælland, ligesom man tabte 2-3 til Landskrona i mandags i anden runde af pokalen.

BP slog selvsamme Landskrona-hold med 3-0 og bør sagtens kunne bide fra sig, så her ligner det fart over feltet og meget stor chance for mindst tre scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 3. marts kl. 16:30

Manchester City – Manchester United: Under 5,5 kort til odds 1,72 ved bet365*
England, Premier League

De seneste to derbies spillet mellem City og United på Etihad har været frygteligt ensformige med 6-3 og 4-1 til City i kampe, hvor der aldrig for alvor er kommet tænding på. Et og tre kort blev det hhv. til i de to opgør, og med endnu en overlegen City-sejr i vente søndag, er det svært at se Bobby Madley gå kort-amok som dommer.

United ventes at have op mod 10 spillere ude til kampen med stærke kortkandidater som Luke Shaw, Harry Maguire, Lisandro Martinez og Aaron Wan-Bissaka meldt ude, så her skal der ske mystiske ting, hvis mindst seks spillere skal i dommer Madleys bog.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Langskud – lørdag d. 2. marts kl. 20:30

Patrocinense – Pouso Alegre: Pouso Alegre til odds 3,60 ved bet365*
Brasilien, Mineiro

Sagen er bøf for Pouso Alegre, som SKAL vinde i Patrocinio mod de lokale helte fra Patrocinense for ikke at rykke ud af Mineiros bedste række ved statsmesterskaberne.

Hjemmeholdet har intet at spille for qua, at man ikke kan ende sidst i gruppen, men heller ikke er i nærheden af at kunne nå America Mineiro på førstepladsen.

Vigtige Guilherme Souza gik i stykker mod Itabirito i midtugen og er ikke med her, og selvom modstanderne fra Pouso Alegre ikke ligefrem er Real Madrid eller Manchester City, så spillede man trods alt Serie C sidste sæson, hvor Patrocinense fristede en tilværelse i Serie D.

I en kamp mellem to på papiret lige gode hold, men med en verden til forskel i motivation, skal 3,60 på gæsterne være et frækt bud lørdag aften.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,15)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar