18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 17. – 18. februar 2024

Belgien, Championship og La Liga er de tre destinationer for Leanders Luringer denne weekend med god mavefornemmelse inden kickoff.

Odds og optakt til Barcelona - Atletico Madrid i La Liga


Foto: IMAGO / Oscar J. Barroso

Leanders Lette – søndag d. 18. februar kl. 16:00

Kortrijk – Union SG: Kortrijk +1,5 (AH) til odds 1,83 ved bet365*
Belgien, Jupiler League

Union SG brugte enormt med kræfter torsdag aften, hvor man efter 10 minutter var bagud med 0-2 i Conference League playoff-opgøret mod Frankfurt.

Hovedstadsholdet fightede flot tilbage og fik 2-2 med til returopgøret næste torsdag, men man gik først fra banen omkring 20:30 og får med andre ord under 68 timers restitution inden man igen står på græs mod Freyr Alexanderssons Kortrijk.

Selvom Union fører rækken i flot stil med otte point ned til Anderlecht og 15 ned til Club Brügge og Antwerp, har præstationerne de sidste par måneder ikke været voldsomt overbevisende, og man er oppe på 12 kampe i træk i alle turninger, hvor man som spillefugl ikke havde vundet på at spille Union -1,5 på Asian Handicap.

Under Freyr Alexandersson har Kortrijk i den grad sparket liv i overlevelseshåbet og i den tidligere Lyngby-træners første fem kampe er det blevet til otte point sammenlignet med Kortrijks 10 point i sæsonens første 20 kampe. Nok tabte man med 0-1 til Sint Truiden senest, men man har spillet 3-3 mod Club Brügge på fremmed græs og bør også kunne give de trætte unionere kamp til stregen søndag eftermiddag.

Fremragende betaling på point eller smalt nederlag til værterne.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,63)

Leanders Listige – lørdag d. 17. februar kl. 16:00

Swansea – Ipswich: Ipswich -0,5 (AH) til odds 1,92 ved bet365*
England, Championship

Man kan nærmest ikke få mere forskellige optakter end hvad Swansea og Ipswich kommer ind med til weekendens kamp på Liberty Stadium.

Swansea fik store klø mod Leeds og var bagud med 0-3 på eget græs allerede efter 35 minutter. Det endte med en øretæve på 0-4, og dermed har Swansea tabt samtlige syv kampe mod de fire tophold fra Leeds, Ipswich, Southampton og Leicester, som alle snitter over 2,00 point pr. kamp. Nederlagene har været med en samlet målscore på 6-24, og samtlige mandskaber har scoret mindst tre mål mod waliserne undervejs.

Ipswich kommer omvendt fra en tiltrængt succesoplevelse efter en lang periode med uimponerende resultater og en skandaløs exit til Maidstone fra den sjettebedste række i FA Cuppen.

Onsdag smadrede man Millwall med 4-0 på fremmed græs, og nyindkøbet Kieffer Moore scorede for tredje gang i tre kampe siden skiftet fra Bournemouth.

Clean Sheetet var Ipswich’ første i otte kampe, og man bør kunne bygge videre på succesoplevelsen mod et Swansea-mandskab, som blot har scoret tre gange i de sidste seks opgør.

Pæn betaling på mere succes til de oprykningsjagtende gæster.

Spil Leanders Listige til odds 1,92* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – lørdag d. 17. februar kl. 14:00

Atletico Madrid – Las Palmas: Atletico Madrid vinder med præcis ét mål til odds 3,75 ved bet365*
Spanien, La Liga

Otte af Las Palmas’ ni La Liga-nederlag på fremmed græs i denne sæson har været på 0-1 eller 1-2, og man har vel at mærke mødt stærke tophold som Athletic Club, Barcelona, to gange Real Madrid og Girona i processen.

Nu venter endnu en svær tur til Wanda Metropolitana, hvor Atletico har hentet mægtige 31 af 33 mulige point i denne sæson, dog med syv af 10 sejre på præcis é t mål. Diego Simeones tropper distraheres dog af et udfordrende kampprogram, hvor man allerede tirsdag har svær CL-udekamp mod Inter og torsdag i næste uge spiller Copa del Rey returkamp mod Athletic Club, hvor man overraskende tabte 0-1 i første kamp på eget græs.

Derfor bør Atleti ikke udradere ferieø-mandskabet fuldstændigt lørdag eftermiddag, omend man naturligvis er klare favoritter. Topscorer Alvaro Morata er ude med en knæskade, så derfor giver det god mening at spille Atletico-sejr med mindst mulig margin her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar