18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 16. – 17. marts 2024

Måljagt i Belgien, nye bank til østrigsk bundprop og Harry Kane-magi i Bundesligaen. Leanders Luringer stempler ind


Foto: IMAGO / RHR Foto

Leanders Lette – søndag d. 17. marts kl. 18:30

Leuven – Mechelen: Over 2,5 mål til odds 1,85 ved bet365*
Belgien, Jupiler League

Sidste grundspilsrunde i Belgiens bedste række, hvor Leuven SKAL bruge tre point, hvis man vil ud af bund4, som medfører nedrykningsspil med to direkte billetter ud af rækken, en playoff-plads og en fribillet. Kravet er sejr over Mechelen og nederlag til Charleroi i Gent eller Westerlo-nederlag til Genk.

Modstanderne fra Mechelen har den sidste top6-placering, som medfører deltagelse i mesterskabsspillet, men smider holdet point mod Leuven er man afhængige af, at hverken Cercle Brugge vinder hjemme over bundholdet RWDM, mens Gent altså heller ikke må slå Charleroi.

Mechelen kommer i stærk form med ni mål i de sidste tre kampe, mens Leuven vandt det omvendte opgør med 2-1 og bør være offensivt indstillede her.

Flot odds på mindst tre kasser i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,85* (spilbar til 1,72)

Leandro Trossard. Odds og optakt til Arsenal - Aston Villa

Leanders Listige – søndag d. 17. marts kl. 10:30

Bregenz – Dornbirn: Bregenz til odds 1,85 ved bet365*
Østrig, 2. Liga

Dornbirn har tabt mægtige ELLEVE kampe i træk i den næstbedste østrigske række, så det virker besynderligt, at man får så flot odds på Bregenz på trods af, at det er et stort lokalbrag med kun 12 kilometer mellem klubberne.

Dornbirn er tilmed handicappede af fravær hos to af holdets brasilianske offensivspillere, hvor Ramon Tanque er i karantæne, mens landsmanden Renan gik i stykker efter 40 minutter sidste weekend og også er ude her. Det efterlader Dornbirn forholdsvis ramponerede, og især holdets offensiv har været helt væk med kun 10 mål i 19 kampe, hvoraf de syv er lavet på eget græs.

Bregenz ligger pænt til i subtoppen af rækken og havde sågar ligget nummer tre, hvis ikke man var blevet fratrukket tre point grundet manglende arbejdstilladelse til tre af klubbens brasilianere. Holdet har den tredjebedste defensiv i rækken og smadrede Dornbirn 5-0 i det omvendte opgør.

Glimrende betaling på hjemmesejren her.

Spil Leanders Listige til odds 1,85* (spilbar til 1,67)

Leanders Langskud – lørdag d. 16. marts kl. 15:30

Darmstadt – Bayern: Harry Kane (BAY) laver hattrick til odds 7,50 ved bet365*
Tyskland, Bundesliga

Harry Kane mangler 11 mål for at rangere Robert Lewandowskis målrekord fra 2021, og med ni runder igen er der reelt en chance for, at rekorden kan blive nappet.

Kane bør indlede jagten med stil mod et rædsomt Darmstadt-mandskab, som er ramt af skader til defensive profiler som Bader, Mehlem og Riedel, ligesom stamspillerne Zimmermann, Müller, Holland og Gjasula alle er i karantænefare inden det voldsomt vigtige bundmøde med Bochum i første kamp efter landsholdspausen.

Kanes tre forfølgere på topscorerlisten, Guirassy, Openda og Demirovic, har alle scoret to gange mod Darmstadt denne sæson, og Kane selv skulle blot bruge 35 minutter på at score hattrick, da Bayern søndersmadrede Darmstadt 8-0 i det omvendte opgør.

Det lugter af Bayern-storsejr på Merck-Stadion am Böllentor lørdag eftermiddag, og 7,50 på Kane-hattrick er ganske enkelt for godt til at lade stå.

Spil Leanders Langskud til odds 7,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar