18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden 14. – 16. juni 2024

EM stjæler de store overskrifter, men Benjamin Leander holder skruen i vandet og har også spiltips til de mindre profilerede begivenheder.


Foto: BSR Agency / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 15. juni kl. 02:00

Argentina – Guatemala: Argentina vinder med rent bur til odds 1,40 ved bet365*
[Liga]

Sidste test for Argentina inden Copa America-start, og det bør blive a walk in the park mod et Guatemala-mandskab, som går på sommerferie efter at have ageret træningskegler i FedExField Field i Maryland.

Guatemala legede sig gennem to VM-kvalkampe mod Dominica og British Virgin Islands i den forgangne uge. Truppen består hovedsagligt af spillere fra den hjemlige liga, og testkampene har stået i kø for guatemalanerne det sidste års tid, hvor man i 10 kampe siden juni 2023 har scoret forrykt lave to mål i 10 kampe mod markant ringere modstand fra eksempelvis Ecuador, Island, Jamaica, Trinidad/Tobago og Mexico.

Siden VM i Qatar har argentinerne 12 sejre i 13 kampe, hvoraf mægtige 11 af dem har været med Clean Sheet. Derfor er det markant sjovere at få 1,40 på argentinsk sejr med rent bur i stedet for 1,05 på den almindelige sejr.

Spil Leanders Lette til odds 1,40* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – søndag d. 16. marts kl. 15:00

Start – Stabæk: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Norge, 1. division

Målfest i vente mellem to af de mere underholdende mandskaber i formtabellen i den næstbedste række i Norge.

Gæsterne fra Stabæk har smidt alle hæmninger under den tidligere landstræner Bob Bradley. Holdet rykkede ned fra Eliteserien i sidste sæson og har tænkt sig at vende tilbage med offensiv fodbold og maksimal risiko. Maj måneds syv kampe endte med cifrene 4-3, 5-0, 5-1, 3-3, 2-2, 0-3 og 4-5, mens juni er begyndt med 3-2 og 4-2 sejre over Sogndal og Mjøndalen.

Nu venter en tur til Start, som spiller på kunstgræs hjemme i Kristiansand. Værterne har heller ikke været kede af det målmæssigt på det seneste efter en forholdsvis rolig start på sæsonen, hvor man kun scorede fire gange i de første syv kampe med tre point til følge.

Nu har man syv point i de sidste fem kampe med en målscore på 9-11, hvor begge hold har været på tavlen i alle fem tilfælde.

Holdene mødtes i en testkamp i marts måned som optakt til sæsonstart, hvor Stabæk vandt 2-1, og det er derfor vældig svært at se hvordan vi skulle undgå begge hold på tavlen og mindst tre fuldtræffere

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Langskud – fredag d. 14. juni kl. 20:45

Peter Wright – Jacek Krupka: Wright -3,5 legs (AH) til odds 2,75 ved bet365*
Dart, Poland Darts Masters

Peter Wright har haft et herrens år i 2024, hvor gennemsnittet blot er en sjat over 92, og hvor de store resultater er udeblevet især på den store scene, hvor Wright har tabt forrykte 29 ud af 40 kampe.

Modstandsniveauet sænkes dog drastisk til World Series-turneringen i Polen, hvor amatørspilleren Jacek Krupka sensationelt kvalificerede sig til turneringen i starten af maj måned i et felt af 68 spillere. Favoritterne faldt som fluer, mens Krupka havde en let lodtrækning til kvartfinalerne, hvor han slog Polens nummer fire Krzysztof Kciuk inden en semifinale mod Polens nummer 8 Sebastian Steyer, som blev vundet med 5-2. I finalen ventede ukendt modstand i form af amatørspilleren Witold Lewandowski, som Krupka besejrede 6-2 – dog med et mere end beskedent gennemsnit på lidt over 76.

Krupka har aldrig spillet dart på stor scene før, og selvom Wright sandt for dyden har til gode at imponere på World Series-turen, får han ikke bedre mulighed for klar sejr end med denne lodtrækning, hvor skotten må forventes at ligge 15-20 point højere på gennemsnittet end sin modstander.

Fornemme 2,75 på, at Wright vinder 6-2 eller bedre.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar